Andy Ropo mukaan edustuksen vahvuuteen

Veiterä on tehnyt kauden kynnyksellä tärkeä pelaajasopimuksen, kun Antti-Juuso Ropo tulee virallisesti mukaan joukkueen vahvuuteen. Andyllä on paitsi katsomossa aina vankkumaton kannattajajoukkonsa myös paikka joukkueen keskikentän raatajana…

andy-ropo-kortti

Antti-Juuso Ropo palaa joukkueen vahvuuteen ja keskikentän työmyyräksi.

Bandytoimitus tavoitti Andyn kesken kiireisen työpäivän ja esitti miehelle muutaman terävän kysymyksen.

”Sopimus on mallia ’vuosi kerrallaan’. Nyt oli hyvä tilaisuus vielä jatkaa jääpallouraa kun työt antavat myöden. Olen innolla mukana”, kertoi Ropo, joka on harjoitellut joukkueen matkassa syyskauden.

”Kauteen valmistautuminen on sujunut hieman eri tavalla kuin aiemmin. Olen toipunut hyvin viime kevään operaatiosta ja perusasioiden parissa olen viihtynyt. Kaikki on nyt ok ja tähän asti on hyvin kulkenut.”

Kysymykseen kauden tavoitteista Andy on varovaisempi. Kokeneena urheilijana, ja urheilun parissa työtä tekevänä, Andy asettaa sanansa tarkasti:

”Joukkue on kyllä kovassa kunnossa! Olen sitä mieltä, että pelaajat ovat menneet paljon eteenpäin viime kaudesta ja turnauskestävyys on korkealla tasolla. Se lupaa hyvää. Mitä minuun tulee, niin oma tavoite on pelata ehkä kausi. Työasiat täytyy tietysti huomioida pelien ja harjoittelun suhteen.”

Uusi ja hieman erilaista bandykulttuuria edustava valmentaja on antanut uudenlaista puhtia harjoitteluun. Näin Ropo:

”No mitä miun ruotsilla oikein olen ymmärtänyt, ja miten me ollaan harjoiteltu, niin kyllähän sen huomaa, että Aleksei Nikisovilla on todella paljon kokemusta lajista. Oikeastaan treenit ovat olleet varsin yksinkertaisia ja joskus jo kauniita.”

Tulevan kauden pahimpia vastustajia Ropo ei ole vielä kovin pohtinut:

”No ei ole hirveesti tullut seurattua. Sanoisin, että Akille ja JPS taitavat olla aika kovia…”

Edustusjoukkue pelaa ensimmäisen kotipelin huomenna keskiviikkona, kun harjoituspelin merkeissä kohdataan Kampparit. Antti-Juuso Ropo on valmiina:

”Olen kyllä asennoitunut siihen, että keskiviikkona hypätään lankkujen väliin ja annetaan mennä!”, sanoo Andy ja toivottaa Kisapuiston yleisölle lämpimät terveiset haastattelun lopuksi.

–Bandytoimitus