Eetu ja Topi Peuhkuri mukaan A-maajoukkueeseen

Jääpallon A-maajoukkueen päävalmentaja Antti Paavi Parviainen on on nimennyt Vetlandan maaottelutapahtuman joukkueen. Veiterästä ovat edustettuina Peuhkurin veljekset, keskikentällä viihtyvä Eetu ja maalivahti Topi.

Eetu (vas.) ja Topi Peuhkuri edustavat Veiterää syyskuun Ruotsiotteluissa. Tapahtuma on Topille ensiesiintyminen A-maajoukkueessa. (Kuvat: Veiterän arkisto)

 

Maaottelut Ruotsia vastaan pelataan syyskuun toisena viikonloppuna. Kokonaisuudessaan maajoukkue leireilee 7.-10.9. Vetlandan hienossa jääpallohallissa. Parviaisen valitseman joukkueen rungon käsittää Ruotsissa pelaavat puoliammattilaiset. Suomesta mukaan on kelpuutettu Peuhkureiden lisäksi Wepareiden Niko Nissinen ja Akilleksen Juuso Johansson, joille Topi Peuhkurin tavoin A-maajoukkuekutsu on ensimmäinen.

Parvianen on asettanut kauden tavoitteeksi maailmanmestaruuden. Leiri kuuluu osana huolellista valmistautumista kauden päätavoitteeseen, joka on tietysti vuoden 2018 MM-kisat tammi-helmikuun vaihteessa Habvarovskissa, Venäjällä.

Tästä linkki Jääpalloliiton uutiseen

Veiteräväki onnittelee velloksia valinnoista ja toivottaa lujasti tsemppiä syysturnaukseen ja alkukauden treenikauteen!