Eetu Peuhkuri Bandyliigan tammikuun pelaajaksi

Jääpalloliitto nimeää kuukausittain Bandyliigan pelaajan. Tammikuun pelaajaksi nimetty Eetu Peuhkuri on jo toinen veiteräläinen tämän vuoden sarjassa: Tepi Liimatainen nappasi tittelin marraskuussa.

Eetu kamppailee parhaillaan jääpallon MM-kisoissa Habarovskissa. Pelit ovat menneet ”odotetusti” eli nousujohteisesti. Norja-voitto keskiviikkona takasi puolivälierävastustajaksi USA:n. Puokkari pelataan perjantaina, välierä lauantaina ja mitalipelit sunnuntaina. Suomella on hyvä saumat aina finaaliin saakka.

Tammikuun peleissä Eetun merkitys maalisyöttäjänä ja maalintekijänä on ollut yksi tae sille, että Veiterä voitti tammikuussa kaikki pelinsä ja pitää sarjan kärkipaikkaa juuri sopivasti ennen loppukauden ratkaisupelejä.

Linkki Liiton uutiseen

EKUT: Veiterä valittu vuoden 2017 joukkueeksi

Etelä-Karjalan Urheilutoimittajat ovat valinneet Veiterän edustusjoukkueen vuoden joukkueeksi 2017. Saavutettu menestys Bandyliigassa ja mestaruuden voittaminen 37 vuoden jälkeen on nostattanut jääpallon jälleen menestysnälkäisen eteläkarjalaisyleisön huulille.

Hyvä meno on jatkunut vuoden 2017 syyspuolella: reippaat otteet maailman cupissa sekä voittamaton peli Suomen Cupissa ja cup-mestaruus ovat tehneet selvää jälkeä kauden tilastoihin.

Onnittelut Eetulle tittelistä, tsemppiä MM-kisaurakan tärkeimpiin peleihin sekä onnittelut edarille vuoden 2017 joukkue -tittelistä!