Jegor Ragulin Veiterään – Joukkue valmiina World Cuppiin

18-vuotias venäläinen keskikenttäpelaaja Jegor Ragulin siirtyy Kemerovin/Moskovan Dynamon joukkueesta Veiterään vuoden kattavalla sopimuksella. Ragulin on mukana jo ensi viikonvaihteen Maailman Cupin turnauksessa

Pitkänhuiskea Jegor Ragulin, 191 cm, on valittu Venäjän vuoden junioripelaajaksi vuosina 2017 ja 2019, hän on pelannut Venäjä nuorten maajoukkueiden ja seurajoukkueissaan kapteenina.

Myös ruotsalaiset joukkueet olivat kiinnostuneita Jegorista, mutta Veiterä ja Dynamo pääsivät nopeasti yhteisymmärrykseen sopimuksesta ja näin Jegor siirtyy Venäjältä Lappeenrantaan ja Veiterään.

Lappeenrannan Tackla Centerillä vastassa odottivat kuvassa vasemmalla oleva Veiterän päävalmentaja Valeri Gratsev ja joukkueenjohtaja Harri Peuhkuri, jotka toivottivat Ragulinin tervetulleeksi Lappeenrantaan.

Jegor Ragulin on Veiterän paidassa edustuskelpoinen jo torstaina alkavassa Maailman Cupissa. Jegor nähdään tulevalla kaudella numerolla #7.

Veiteräväki toivottaa Jegorin tervetulleeksi Lappeenrantaan ja Kisapuistoon!

Veiterä valmiina Maailman Cup -turnaukseen

Veiterä on valmiina starttaaman kauden tutusti Sandvikenissä, maailman parhaiden seurajoukkueiden turnauksessa. Tällä kertaa Veiterä puolustaa yksin suomalaista jääpallokunniaa, kun mestari-JPS jätti turnauksen väliin.

Vaikka pelit maailman huippujoukkueita vastaan ovat kovia, ne avaavat kauden tarpeellisella ison jään peleillä. Kuten tiedetään, niin Suomessa ei edelleenkään ole mahdollisuutta ison jään halliharjoitteluun ja jääaikaa on pakko hakea ulkomailta – näin joutuvat tekemään kaikki Bandyliigajoukkueet.

Veiterän kivikovassa lohkossa pelaavat ruotsalaiset IFK Vänersborg ja Västerås SK sekä maailman ehkä paras jääpalloseura Jenisei. Maailman Cupin lisäksi Veiterä suuntaa toiselle ulkomaan leirille ennen 9.–10.11. pelattavaa Suomen Cupin Varkauden alkulohkoa, jossa ovat Veiterän lisäksi mukana Kampparit, WP 35, Narukerä ja Botnia.

Joukkueen kippari Janne Hauska pohtii valmistautumista Maailman Cupin turnaukseen ja kulunutta harjoituskautta tähän tapaan:

Maailman Cupin pelejä voi seurata tutusti elitrapport.se -sivuston kautta tai Staylive-palvelun kautta netti-tv:stä.

 

* * *