Johan Segerman jatkaa Veiterässä

Jo vuosia Veiterän runkomiehistöön kuulunut Johan Segerman jatkaa Veiterän pelaajana. Talvella DI-tutkinnon suorittaneen Segermanin työkuvioissa on muutoksia, mutta treenaaminen jatkuu tavoitteellisena ja päämäärätietoisena.

– Oli kyllä mukava tehdä sopimus jälleen Veiterään. Keväällä valmistuin DI:ksi ja pääsin hetkeksi tekemään opettajan sijaisuuksia, mutta nyt kesän myötä alkaa oikeat työt työmaainsinöörinä työnjohdossa.
– Syyskuussa vaihdan erääseen IT-taloon ja siitä uudet hommat alkavat. Työnantaja on Espoossa, mutta etätyöt mahdollistavat sujuvan harjoittelun Veiterän kanssa. Syksy näyttää miten hommat alkavat rullaamaan.
– Opiskeluaikana LUT-yliopistossa oli kyllä helppo sovittaa opiskelu, treenaaminen ja pelit omaan aikatauluun. Tutkinnon suorittaminen oli kyllä sujuvaa siinä mielessä, Segerman opastaa nuorempia kollegoitaan.

Johan ”Untti” Segermanilla on edelleen kovat tavoitteet kehittyä jääpallossa. Fiksuna harjoittelijana ja pelaajana hän näkee edelleen kehitettäviä osa-alueita omassa tekemisessä:
– Totta kai on tarkoitus kehittyä edelleen. Oli hienoa, että Tero Nieminen ja muu valmennus teki myös jatkosopimuksen ja muutenkin joukkueen runko pysyy koossa. Siinä suhteessa on kiva päästä kehittämään itseään ja joukkuekin kehittyy edelleen kuten on pari viime vuoden aikana tapahtunut.
– Itse koen, että pallollinen pelaaminen, pallovarmuus ja pelirohkeuden lisääminen voisi olla niitä teemoja, joihin voin itse vaikuttaa eniten.
– Joukkueena meillä on vain yksi tavoite ja se on kultainen. Molemmista eli Suomen Cupista ja Bandyliigasta, Segerman paaluttaa.

Jääpallossa kuiva treenikausi on pitkä ja kokenutkin pelimies tarvitsee erilaisia treenimuotoja pitääkseen treenivirettä yllä. Untti Segermanilla on keinot selvillä:
– Tykkään kyllä harrastaa kesällä kaikkea muutakin: golffia ja sun muuta sporttia. Ja tietysti myös kalastusta ja kyllä sitä aina tekemistä keksii.
– Toki on pieni polte jäälle, mutta kun ei pääse isolle jäälle, niin kaukalossa liiallinen ”nyhjääminen” on välillä vähän huonoakin itse pelin kannalta.
Segermanin mukaan on kiva päästä nauttimaan vähän muistakin kesäharjoitteista ja -harrastuksia ja ne ruokkii nälkää syksyn treenikaudelle.

Johan Segerman lähettää Veiterä-faneille terveisiä, jossa on tavoitetta myös joukkueelle:
– Sellaiset terveiset, että toivottavasti nähdään ensi kevättalvella taas Kisapuiston kotifinaalissa ja saataisiin hieno tapahtuma aikaiseksi! Tavoite siis on, että myö joukkueena pyritään tekemään se mahdolliseksi pelaamalla.
– Syksyllä kuitenkin jo nähdään Kisapuistossa!

Bandytoimitus