Kaksi harjoitusottelua takana

Veiterän edustusjoukkue on pelannut leirin aikana kaksi harjoitusottelua ja molemmat ottelut ovat olleet erittäin tasaisia.

Torstaina Veiterä kohtasi Elitserien joukkueen IK Siriuksen, ottelu oli Veiterän tämän kauden ensimmäinen isolla jäällä. Iso jää tuotti Veiterälle hankaluuksia ottelun ensimmäisellä jaksolla, IK Sirius taas tuli vahvasti heti ottelun alkuun ja käytti omat paikkansa erittäin vahvasti maalinteon merkeissä. Veiterällekkin tarjottiin useaan otteeseen maalinteko paikkoja mutta IK Siriuksen puolustus kesti ja loppujen lopuksi IK Sirius oli torstaina vahvempi luvuin 7-4.

Veiterän maaleista vastasi silloin Antti-Juuso Ropo, kapteeni Janne Hauska, Tuukka Loikkanen ja Aleksi Seppänen.
(IK Siriuksessa pelaa useita suomalaisia pelaajia)

Perjantaina Veiterä kohtasi Peace And Love Cityn (ennen. Borlänge Bandy) joka on Allsvenskanin kärkijoukkueita. Perjantaina Veiterä tuli uudella jalalla peliin heti ensimmäisestä minuutista lähtien ja ottelu eteni kiihkeiden vaiheiden jälkeen Veiterän hallinnassa melkeimpä viimeisille minuuteille asti kunnes Peace And Love City pääsi ohittamaan Veiterän maalivahdin ottelun lopussa kahteen kertaan.

Ottelu päättyi Veiterän 6-3 voittoon, maaleista vastasi; Aleksi Seppänen, Tero Liimatainen, Janne Hauska, Christian Laibert, Tomi Hauska ja Antti-Juuso Ropo

Veiterän maalinteko on onnistunut erittäin laajalla rintamalla kuten noista kahdesta pelistä huomataan kymmenen maalia ja seitsemän eri maalintekijää. Mainittakoon vielä, puolustajan paikalla viihtyvä Antti-Juuso Ropon on iskenyt molemmissa otteluissa pallon verkkoon..