Luistelu- ja Jääpallokoulun loppukauden huipentumat

Kulunut jääpallokausi on ollut aktiivinen myös aivan pienipien Veiterä-junnujen kohdalla. Perjantai-iltaisin Kisapuiston jäällä ovat viilettäneet alle 10-vuotiaat jääpallonassikat erilaisten luistelu- ja muiden harjoitteiden parissa.

Kuluva kausi huipentuu kahtena seuraavana perjantaina pidettäviin hieman erilaisiin jääpallokoulutapahtumiin:

  • Perjantaina 23.2. pidetään Luistelu- ja Jääpallokoulun päätöstilaisuus, jolloin pyydetään myös vanhemmat, mukaan kentälle luistinten kanssa. Katsotaan mitähän mukavaa jääpallokoulun vetäjät ovatkaan keksineet tuolle harjoituskerralle…?
  • Perjantai 2.3. on varattu jääpallokoululaisten omille pienpeleille ja vapaalle pelaamiselle. Koko iso tekojääkenttä on käytössä, mailat ja pallot ovat myös käytettävissä mutta ohjattuja harkkoja ei varsinaisesti pidetä.

Ja onhan hienoa, että jääpallokarkelot jatkuvat Kisapuistossa aikuisten osalta ainakin semifinaalien merkeissä kahtena seuraavana keskiviikkona (21.2. ja 28.2.) sekä yhdellä mitalipelillä maaliskuussa. Myös P21-joukkueen välieräottelu pelataan Kisapuistossa torstaina 22.2. ja tuossa pelissä on mukana monta tämän vuoden jääpallokoulun vetäjää… Tervetuloa kannustamaan Veiterä voittoon!