MM-hopeamitalisti Tomi Hauska: välierässä oli kova lataus ja vire koko joukkueella

Suomen A-maajoukkue saavutti upean hopeamitalin viime viikon MM-kisoissa Uljanovskissa. Valmentaja Antti Parviaisen miehistöön kuului myös Veiterän Tomi Hauska. MM-hopea on Tompalle jo toinen, edellinen tuli 2011-kisoista Kazanissa.

Tämänkertaiseen tapahtumaan oli panostettu ja puitteet arvokisoihin olivat kohdillaan: Trud-stadionin 15 000 katsojaa tekivät finaaliottelusta mieleenpainuvan. Ja jos ei pelattu jättiyleisön edessä, niin silloin matsit käytiin optimioloissa Volga-Sport -hallissa. Sinnekin pakkautuu parhaimmillaan noin 5 000 katsojaa.

Tomi Hauska pelasi Suomen paidassa oikean sivutuen paikkaa. Pelillinen rooli on hieman eri, kun Tomilta on totuttu näkemään Kisapuistossa. Oheisessa haastattelussa Tomi kertaa vielä MM-viikon tapahtumia, ratkaisevaa ja voitollista välieräpeliä ja finaalia. Samalla Tomi tekee katsauksen tulevaan viikonloppuun, jolloin pelataan viimeiset runkosarjapelit Kisapuistossa.

Veiteräväki onnittelee MM-hopeamitalisti Tomi Hauskaa hienosta saavutuksesta Uljanovskin MM-kisoissa.

Alla on kuva Uljanovskin Trud-areenalta. Olisiko Suomen Antti Parviainen juuri tervehtimässä MM-finaaliottelun päätuomaria Roger Fageria. Klikkaamalla kuvaa pääset katsomaan MM-finaalin vielä uudelleen, tällä kertaa ilman Jarmo Lehtisen ja Ersa Määtän oivallista sanailua.

Trud Uljanovsk

 

Runkosarja pakettiin viikonloppuna

Veiterän Bandyliigamiehistön runkosarjaurakka on todellakin viimeisiä vetoja vaille valmis. Jäljellä on kaksi kotiottelua. Lauantaina kohdataan aina innostava HIFK, ottelu alkaa klo 15. Sunnuntaina 14.2. on vuorossa Kisapuistossa JPS ja tuo ottelu alkaa klo 13.

Veiterällä on hyvät mahdollisuudet edetä vielä neljän parhaan joukkoon: kaikki on vielä omissa käsissä ja kovimmat kilpailijat ovat juuri HIFK ja JPS. Puolivälieräpelit alkavat ke 17.2. – vielä ei voi sanoa missä kaupungissä, missä kentällä…

Muistutetaan myös, että M21 MM-kisoissa Veiterän edustusjoukkueen Topi Peuhkuri ja Tero Liimatainen nappasivat pronssimitalit. Lisäksi onnittelut kimpoavat MM-pronssia nuorten arvokisoissa voittaneille Veiterän ja Pasa Bandyn nuorille: P19MM-kisaedustaja Matias Lehtoselle, P17-kisoissa pronssille taistelleille Ville Hämäläiselle, Tuukka Loikkaselle, Kalle Pesoselle, Topi Pesoselle ja Kerkko Äikkäälle ja P15-Mikkeleissä samoin MM-pronssia saavuttaneelle Leevi Rissaselle.

–Bandytoimitus

Veit-Hifk