Narukerä tasoitti sarjan

Narukerä – Veiterä 4-2 (3-2)

Bandyliigan välieräsarjassa Narukerä tasoitti sarjan 1-1:teen. Veiterä ei pystynyt puhkaisemaan Kerä-puolustusta ja hyökkäykset kilpistyivät 10 miehen muuriin. Porilaiset ratkaisvat kulmalyönneillä.

Ottelu alkoi tarkoissa merkeissä. Molemmat joukkueet tarkkailivat toisen ratkaisuja ja varsinkin Narukerän koko kentän puolustus oli tiivis.

Kerä pääsi maalin makuun 14. minuutin kohdalla kun maestro Ville Aaltonen osui Rinat Shamsutovin antamasta kulmasta. Viisi minuuttia tästä, niin Aaltonen tarjoili tarkan syötön Joona Rajalalle yli Veiterä-puolustuksen: 2-0.

Veiterän kavennus tuli 24. minuutilla, kun Christian Laibert osui kulman jälkitilanteesta. Ja vain 3 minuuttia tästä, niin taistelupari Peuhkuri-Liimatainen kuvioivat Veiterälle 2-2 -tasoituksen. Siinä vaihessa Veiterä oli noussut hallitsemaan kenttätilanteita ja oli aktiivisempi.

Kerän koppimaali pamahti 39. minuutilla, jälleen kulmasta: Esa Oksanen tälläsi, jälleenn Shamsutovin syötöstä.

Toisen jakso oli Veiterälle murheellinen: 46. minuutilla Tomi Mustonen päätti kulmatilanteen maaliin ja kotijoukkue karkasi kahden maalin johtoon.
Veiterä lisäsi edelleen luistelua ja pyrki pelaamaan puhki Kerä-puolustuksen. Porilaisten ote kuitenkin piti ja näin numerot jäivät tähän. Aivan lopulla, 80. minuutilla Kerä-vahti Santeri Rantanen nappasi Ere Verhelän ampuman rankkarin kiinni ja näin kannatteli joukkuetta. Veiterän mielestä rankkaritilanteita olisi voinut tuomita tänään useamminkin. Päätuomari Antti Malaskan mielestä ei. Voi sanoa, että kotijoukkueen leirissä oltiin tyytyväisempiä näihin ratkaisuihin.

Pelin jälkeen päävalmentaja Tero Nieminen kertasi tunnelmia tähän tapaan:

Välieräsarja jatkuu keskiviikkona 3.3.

Bandytoimitus