Nuoret

Veiterä tarjoaa jääpallon harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille. Ota rohkeasti yhteyttä, tule mukaan ja ole veiterä!

Veiterän nuorisotoiminta on tavoitteellista, urheilullista ja pitkäjänteistä. Veiterä on maakunnan menestynein jääpalloseura ja toimintamme tähtää uusien jääpalloikäluokkien kehittämiseen – aina edustusjoukkueeseen saakka.

Veiterässä jääpallo on monelle pelaajalle ns. ykköslaji talvellla ja kesän aikana he harrastavat monipuolisesti urheilua jääpalloa tukevien kesälajien parissa. Hyvin tavallisesti jääpalloilijat harrastavat kesällä jalkapalloa, pesäpalloa tai vaikka yleisurheilua. Jääpallo tukee lapsen ja nuoren monipuolista liikuntaharrastusta läpi vuoden.

Joukkueiden ja harrastajaryhmien vetäjien yhteystiedot on ilmoitettu joukkueiden omilla alasivuilla.

JUNNUBandy – Jääpallon iloa nuorimmille ikäluokille

Juniroritoiminnassa jääpallon voi aloittaa nuorimpien junioreiden peleissä. Seuran JUNNUBandy-toiminta tarjoaa luistelun ja pelaamisen riemua alle 11-vuotiaille lapsille. JUNNUBandy-toimintaan kuuluva

Veiterän JUNNUBandy-toimintaan ovat tervetulleet kaikki 2006 ja sen jälkeen syntyneet tytöt ja pojat. JUNNUBandy kokoaa yhteen pienten lasten luistelukoulutoiminnan, 9-7 -vuotiaiden toimintaa ja P11-junnujen pelitoimintaa.

Lue lisää Veiterän JUNNUBandy-sivulta.

Veiterän ikäkausijoukkueet P10 – P11 – P13 – P17 – P21

P10-joukkueeseen kuuluvat pääosin 2008 syntyneet pelaajat. Joukkue on tulevalla pelikaudella 2017-2018 myös P11-joukkueen haastajajoukkue.

P11-ikäluokka (ent. E-junnut) on aloittanut harjoittelun syyskuussa. Nuorimmassa peli-ikäluokassa pelaavat 2007 (ja 2008) syntyneet lapset. Kenttä on ns. junnukenttä (poikittaiskenttä) ja kentällä on maalivahdin lisäksi kuusi kenttäpelaajaa (1+6).

P13-nuoret (ent. D-junnut) ovat syntyneet 2005-06. He pelaavat lyhennetyllä kentällä, jossa on 1+8 pelaajaa. P13-joukkue osallistuu ikäluokan SM-sarjaan, jossa pelataan alueellinen alkusarja, pakollinen väliturnaus (ottelut toisen lohkon joukkueita vastaan) ja SM-finaaliturnaus, joka huipentaa kauden.

(P15-ikäluokan (ent. C-junnut) joukkuetta ei tällä kaudella ole Veiterässä. Ikäluokan pelaajat harjoittelevat yhdessä P17:n kanssa.)

P17-ikäluokan (ent. B-nuoret, s. 2001-02) joukkue on aloittanut toimintansa jo keväällä. Joukkueen toiminnasta saa lisätietoja täältä. Joukkue on harjoittellut kesä- ja syyskauden kaukalossa ja ison jään harjoitukset ovat yhdessä P21-nuorten kanssa. Joukkueen tähtäimessä on koota urheilullinen ja menestyvä joukkue, johon ovat tervetulleita kaikki eteläkarjalaiset ikäluokan jääpalloilijat. P17-nuorissa voi pelata myös naispelaajat.

P21, Nuorten Bandyliiga

Veiterän NBL-joukkue (ent. A-nuoret, s. 1997-2000) koostuu sekä Veiterän oman junioripolun pelaajista sekä muista lahjakkaista pelaajista, jotka ovat opiskelun vuoksi löytäneet tiensä Lappeenrantaan ja Etelä-Karjalaan. Joukkue koostuu pääosin jo viime kaudella P21-sarjassa pelanneista nuorista sekä edustuksen harjoitusringissä rutinoituneista ja marinoituneista pelureista.

Tervetuloa mukaan Veiterään!

Pelissä mukana:

lprenergia-pallolla