Nuoret

Veiterä tarjoaa jääpallon harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille. Ota rohkeasti yhteyttä, tule mukaan ja ole veiterä!

Veiterän nuorisotoiminta on tavoitteellista, urheilullista ja pitkäjänteistä. Veiterä on maakunnan menestynein jääpalloseura ja toimintamme tähtää uusien jääpalloikäluokkien kehittämiseen – aina edustusjoukkueeseen saakka.

Veiterässä jääpallo on monelle pelaajalle ns. ykköslaji talvellla ja kesän aikana he harrastavat monipuolisesti urheilua jääpalloa tukevien kesälajien parissa. Hyvin tavallisesti jääpalloilijat harrastavat kesällä jalkapalloa, pesäpalloa tai vaikka yleisurheilua. Jääpallo tukee lapsen ja nuoren monipuolista liikuntaharrastusta läpi vuoden.

Joukkueiden ja harrastajaryhmien vetäjien yhteystiedot on ilmoitettu joukkueiden omilla alasivuilla.

JUNNUBandy – Jääpallon iloa nuorimmille ikäluokille

Juniroritoiminnassa jääpallon voi aloittaa nuorimpien junioreiden peleissä. Seuran JUNNUBandy-toiminta tarjoaa luistelun ja pelaamisen riemua alle 11-vuotiaille lapsille.

Veiterän JUNNUBandy-toimintaan ovat tervetulleet kaikki 2008 ja sen jälkeen syntyneet tytöt ja pojat. JUNNUBandy kokoaa yhteen pienten lasten luistelukoulutoiminnan, 10-6 -vuotiaiden toimintaa ja P11-junnujen pelitoimintaa.

JUNNUBandy-toimintaan kuuluvassa luistelu- ja jääpallokoulussa vanhemmat juniorit rehtorin kanssa opastavat pienimpiä pelimiehiä luistelun saloihin.

Lue lisää Veiterän JUNNUBandy-sivulta.

Veiterän ikäkausijoukkueet P10 – P11 – P13 – P15 – P17 – P21

P10-joukkueeseen kuuluvat pääosin 2010 syntyneet pelaajat. Joukkue on tulevalla pelikaudella 2018-2019 myös P11-joukkueen haastajajoukkue.

P11-ikäluokka (ent. E-junnut) on aloittanut harjoittelun syyskuussa. Nuorimmassa peli-ikäluokassa pelaavat 2008 (ja 2009) syntyneet lapset. Kenttä on ns. junnukenttä (poikittaiskenttä) ja kentällä on maalivahdin lisäksi kuusi kenttäpelaajaa (1+6). Joukkue osallistuu neljään SM-osaturnaukseen ja kausi huipentuu SM-lopputurnaukseen.

P13-nuoret (ent. D-junnut) ovat syntyneet 2006-07. He pelaavat lyhennetyllä kentällä, jossa on 1+8 pelaajaa. P13-joukkue osallistuu ikäluokan SM-sarjaan, jossa pelataan kahdessa lohkossa ja sarjaan kuuluu pakollinen väliturnaus (ottelut toisen lohkon joukkueita vastaan) ja SM-finaaliturnaus, joka huipentaa kauden.

P15-ikäluokan (ent. C-junnut s. 2004-05)

P17-ikäluokan (ent. B-nuoret, s. 2002-03) P17-nuorissa voi pelata myös naispelaajat. Kaudella 2018-2019 Veiterällä ei valitettavasti ole P17 joukkuetta, Osa tämän ikäluokan pelaajista pelaa y-luvalla P15 joukkueessa ja osa on P21 joukkueen mukana.

P21, Nuorten Bandyliiga

Veiterän NBL-joukkue (ent. A-nuoret, s. 1998-2001) koostuu sekä Veiterän oman junioripolun pelaajista sekä muista lahjakkaista pelaajista, jotka ovat opiskelun vuoksi löytäneet tiensä Lappeenrantaan ja Etelä-Karjalaan. Joukkue koostuu pääosin jo viime kaudella P21-sarjassa pelanneista nuorista sekä edustuksen harjoitusringissä rutinoituneista ja marinoituneista pelureista.

Tervetuloa mukaan Veiterään!

Pelissä mukana:

lprenergia-pallolla