Nuoret

Veiterä tarjoaa jääpallon harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille. Ota rohkeasti yhteyttä, tule mukaan ja ole veiterä!

Veiterän nuorisotoiminta on tavoitteellista, urheilullista ja pitkäjänteistä. Veiterä on maakunnan menestynein jääpalloseura niin nuorissa kuin aikuisissa ja toimintamme tähtää uusien jääpalloikäluokkien kehittämiseen, aina edustusjoukkueeseen saakka.

Veiterässä jääpallo on monelle pelaajalle ns. ykköslaji talvellla ja kesän aikana he harrastavat monipuolisesti urheilua jääpalloa tukevien kesälajien parissa. Hyvin tavallisesti jääpalloilijat harrastavat kesällä jalkapalloa, pesäpalloa tai yleisurheilua. Jääpallo tukee lapsen ja nuoren monipuolista liikuntaharrastusta läpi vuoden.

Joukkueiden ja harrastajaryhmien vetäjien yhteystiedot on ilmoitettu joukkueiden omilla alasivuilla.

JUNNUBandy – Jääpallon iloa nuorimmille ikäluokille

Juniroritoiminnassa jääpallon voi aloittaa nuorimpien junioreiden peleissä. Seuran JUNNUBandy-toiminta tarjoaa luistelun ja pelaamisen riemua alle 11-vuotiaille lapsille. JUNNUBandy-toimintaan kuuluva P11-ikäluokka aloittaa harjoittelun syyskuussa. Nuorimmassa peli-ikäluokassa pelaavat 2006 ja 2007 syntyneet lapset. Kenttä on ns. junnukenttä (poikittaiskenttä) ja kentällä on maalivahdin lisäksi kuusi kenttäpelaajaa (1+6).

Veiterän JUNNUBandy-toimintaan ovat tervetulleet kaikki 2006 ja sen jälkeen syntyneet tytöt ja pojat. JUNNUBandy kokoaa yhteen pienten lasten luistelukoulutoiminnan, 9-7 -vuotiaiden toimintaa ja P11-junnujen pelitoimintaa.

Lue lisää Veiterän JUNNUBandy-sivulta.

Veiterän kilpailuikäluokat P13 – P15 – P21

P13-nuoret (ent. D-junnut) harjoittelevat yhdessä Pasa Bandyn kanssa ja tuon ikäiset (2004-05 syntyneet) pelaavat lyhennetyllä kentällä, jossa on 1+8 pelaajaa. P13-joukkue osallistuu ikäluokan SM-sarjaan, jossa pelataan alueellinen alkusarja, pakollinen väliturnaus (ottelut toisen lohkon joukkueita vastaan) ja SM-finaaliturnaus, joka huipentaa kauden. 13-vuotiaiden harjoittelu tapahtuu samanaikaisesti vuotta-kahta vanhempienn P15-nuorten kanssa.

P15-ikäluokan (ent. C-junnut, 2002-03 syntyneet) joukkue on aloittanut toimintansa ja joukkueen toiminnasta saa lisätietoja täältä. Joukkue harjoittelee syyskauden kaukalossa yhdessä P13-junnujen kanssa. Joukkueen tähtäimessä on koota urheilullinen ja menestyvä joukkue, johon ovat tervetulleita kaikki eteläkarjalaiset ikäluokan jääpalloilijat. P15-ikäisissä tehdään yhteistyötä Imatran Pasa Bandyn kanssa.

P17-ikäluokan pelaajat (2000-01) edustavat tällä kaudella imatralaista Pasa Bandyä. P17 koostuu pääosin pelaajista, jotka ovat kahden vuoden takaisia P15-sarjan mestareita.

P21, Nuorten Bandyliiga

Veiterän NBL-joukkue koostuu sekä Veiterän oman junioripolun pelaajista sekä muista lahjakkaista pelaajista, jotka ovat opiskelun vuoksi löytäneet tiensä Lappeenrantaan ja Etelä-Karjalaan. Joukkue koostuu pääosin jo viime kaudella P21-sarjassa pelanneista nuorista.

Tervetuloa mukaan Veiterään!

Veiterän nuorten toiminta on pitkäjänteistä ja tulevaisuusorientoitunutta. Tavoitteena on, että vuoden-kahden kuluttua Veiterässä olisivat kaikki pelaavat ikäluokat aivan nuorimmista (P/T9-ikäisistä) Nuorten Bandyliigaan.

Pelissä mukana:

lprenergia-pallolla