P10

Joukkueenjohto ja valmennus:
Ville Mihl, joukkueenjohtaja/valmentaja, ville.mihl[at]gmail.com
Jukka Ihalainen, valmentaja, ihalainenjukka[at]gmail.com, 044 540 0453
Atte Pykäläinen, valmentaja, atengeemaili[at]gmail.com, 0400 902 278
apuvalmentajat: Jarmo Virta ja Antti Haimila

JOUKKUEJAKO (kesäjäät)

Kesäjäät ovat alkaneet. Vuorot sunnuntai-iltapäivän päätteeksi toukokuun loppuun. Kesäkuu huilataan ja heinäkuussa jatketaan.
Viime talven kausimaksuilla mennään ja uusilla lapsilla kesäjäiden hinta 30 euroa (ilman vakuutusta), kattaa vuorot syyskuun loppuun.
Tervetuloa mukaan!

P11-joukkue (valmentajat Jukka ja Atte)
Tianlu, Miko, Aarni, Aleksi, Niilo, Johannes, Eetu, Juho, Teemu, Anni, Oula

P10-joukkue (JunnuBandy) (valmentajat Ville ja Antti)
Tuomas, Anton, Ville-Veikko, Olli, Joel, Paavo P, Maunu, Paavo T, Antti, Otso, Hugo, Asla

HARJOITUKSET UK-Areenalla (UK2)

Kesäjäät ovat UK-Areenalla samaan aikaan molemmille joukkueille. Harjoitusryhmät joukkuejaon mukaan.
ti 3.7. klo 17:00-18:00 P11/P10
ti 10.7. klo 17:00-18:00 P11/P10
ti 17.7. klo 17:00-18:00 P11/P10
ti 24.7. klo 17:00-18:00 P11/P10 (huom. aika)
ti 31.7. klo 17:00-18:00 P11/P10

PALKITSEMISET KAUSI 2017-2018
Kausi on ohi. Kultajuhlassa Marian aukiolla 6.4. palkittiin seuraavat pelaajat oheisin perusteluin.

P7
Paras pelaaja Otso Toivanen
Kova halu tehdä maaleja ja taas maaleja. Vahva ja suoraviivainen luistelija.

Kehittyjä Asla Mihl
Nyt pallo pysyy jo vauhdissa mukana, laukauskin lähtee.

Tsemppari Paavo Tolska
Huolellinen harjoittelija, keskittyy tekemiseen.

P9
Paras pelaaja Hugo Nutikka
Voimakas luistelija, puolustaa ja hyökkää sekä tekee maaleja.

Kehittyjä Ville-Veikko Hietamies
Ahkera harjoittelija, kaikki osa-alueet kehittyneet.

Tsemppari Paavo Praatskonen
Rauhallinen pelimies, joka näkee pelikentän jaellen syöttöjä toisille.

P10
Paras pelaaja Eetu Pykäläinen
Nopeana luistelijana vastustajalle vaarallinen, suoraviivainen viimeistelijä.

Kehittyjä Oula Mihl
Ahkera harjoittelu vanhemman ikäluokan kanssa lisättynä omatoimisella harjoittelulla näkyy kentällä.

Tsemppari Johannes Penttilä
Yrittää aina loppuun saakka, pelaa joukkueelle, tarmokas luistelija.

HARJOITUSPELIT

Turnausraportit
Mikkelissä 3.12. vesisateessa P10:lle kolme tappiota Kamppareille. Analyysina ”peli parani koko ajan” ja viimeisessä pelissä kotijoukkue Kampparit oli kohtelias peluuttamalla taitavinta pelimiehen alkua maalilla.

JPK/P7 hävisi ensimmäisen pelin WP-35:lle ja voitti seuraavaksi Kampparit, kolmannessa pelissä Veiterä maksoi kalavelkoja voittamalla WP:n. Viimeisessä pelissä Kampparit hävisivät toistamiseen Veiterän pelimiehen aluille.

Tapanina harjoituspeli Kamppareita vastaan P10-joukkueella. Mukavassa jääpallosäässä kotijoukkue oli parempi mutta osin leveämmän rosterinsa vuoksi. Erittäin mukavat pelitreffit, ”peli on aina parasta”. Iso kiitos uransa ensimmäisen jääpallopelinsä maalissa torjuneelle Hugolle kun puolentoistatunnin varoituksella lähti mukaan. Mainio suoritus ensikertalaiselta!

Kesämäen Leipomon -kotiturnaus 6.1. Kisapuistossa. Veiterän P9/P7-joukkue pelasi kolme peliä Kamppareita vastaan. Maaleja tuli molemmille niin paljon, etteivät lankulla olleet, eivätkä tuomaritkaan pysyneet mukana. Ehkä kaksi maalin tappiota ja yksi voitto tai tappio, voitto ja tasuri. Mainio suoritus ja erittäin paljon positiivisia asioita joukkue kykeni esittämään, kun huomioidaan kotijoukkueen ikärakenne ja jääpallokokemus. Tahtoa ja intoa pelata, sitä tänään nähtiin!
Veiterän P10-joukkue esitti aika ajoin tasokasta junnujääpalloa, joka toi voiton PasaBandysta ja Kamppareista. Toinen peli Kamppareita vastaan päättyi tappioon, pelistä puuttui järkevä ja tuottoisa liike.
Hienot peli kaikilta, tästä on hyvä jatkaa. Erityiskiitos talkoolaisille kioskivuoroissa sekä leipomuksissa.

Mikkelissä 10.2. P10-joukkue voitti molemmat pelit kotijoukkue Kamppareita vastaan. Molemmissa peleissä onnistumisia tuli koko joukkueelta maalien muodossa, syöttöpeliä voitiin ihailla, eikä unohdettu puolustaa ja maalivahtipeli oli onnistunutta. Oli nähtävissä, että talven aikana on harjoiteltu eikä vain liu’uttu selkä suorana Kisapuistossa. Hienoa!
P9-joukkue yllätti valmentajakaksikon esittämällä ensimmäisessä aamun pelissä näytöksen, jota saattoi vain hämmästellä, pojathan pelasivat sellaisen pelin, että itse Mertarannaltakin olisi sanat loppuneet. Kotijoukkue Kampparit sai todeta Veiterän pelimiesten alkujen olleen parempia. Toisessa pelissä HIFK oli parempi mutta vain parin maalin verran. Tässä pelissä on nostettava Hepun maalivahtipelille ”hattua”, upea peli!
Päivän viimeisessä pelissä tunteet kuohahtivat jo ennen peliä kun Veiterän poikien lämmittelyssä alkoi kuumeta jo kypärän sisälläkin. Myös pelin aikana saatiin havaita aamun aikainen herätys mutta yhden P10-vahvistuksen myötä saatiin ladottua pari maalia enemmän kun HIFK ja kotimatkalle päästiin hymyssä suin. Jos viimeisestä pelistä tulisi nostaa joku esille niin ei ehkä tsempparipelaajan pytyn mutta taistelijan maljan saisi Otso, asennetta jäällä ja sen ulkopuolella sekä hattutemppu tilastoihin.

Mikkelissä 25.2. hieno bandypäivä. Veiterällä kaksi joukkuetta jalkeilla, P9 ja P10. Tällä kertaa osin sairaspoissaoloistakin johtuen P9 ei onnistunut neljässä pelissä tekemään yhtään maalia ja näinhän se on, ettei silloin voi voittaa. Mutta pelit olivat kuitenkin hyviä ja tulee muistaa, että valtaosa pelaajista mahtuu P9-peleihin vielä parin talven ajan. Ja maalivahtina Tianlu oli ”poika paikallaan”, mitä sieltä on kerrottavissa, torjui rankkarin ja läpiajoja, hienoa! Tsempparipelaajan palkinnon pokkasi ansaitusti Hugo, joka metsästi sitä MAALIA kovasti , pyöritti ja veivasi mutta ei niin ei…

P10 pelasi myöskin sairaspoissaolojen vuoksi hieman vajaalla rosterilla ilman vaihtopelaajia mutta kuten useasti aikaisemminkin on todettu, tuolloin keskitytään pelaamiseen ja pelistä puuttuu hosuminen. Eka pelissä JPS jäi lumisella kentällä kolamiehen rooliin Veiterän pöllyttäessä verkkoja. Toka pelissä Akilles jäi telineisiin, Veiterälle selvä voitto. Kolmannessa pelissä Varkauden 2009-kiekkojoukkue Warkis pelasi hyvin mutta Veiterä oli parempi tehden hienoja maaleja. Neljäs peli, odotettu klassikko Kamppareita vastaan, oli tiukka mutta kuitenkin kääntyi Veiterälle kiitos hyvän karvaus- ja ohjauspelin, voitto 4-1. On todettava, että P10-joukkueessa pelasi yksi pelimiehen alku, joka on todella lahjakas tuoden mieleen takavuosien Varkauden (WP-35) supertykin Ari Holopaisen. On kokoa ja raameja, laukaus huippuluokkaa, kokonaisvaltainen jääpalloilija. Paavo pokkasi tsempparipelaajan palkinnon täysin ansaitusti. Jos tekee noin 2/3 joukkueen kaikista maaleista, se kertoo riittävästi, ei lisättävää ja hattu pois päästä!

JOUKKUEEN TUKIJAT kaudella 2017-2018:

* Etelä-Karjalan Tili ja Isännöinti Oy
* Hertz Lappeenranta (puh: 020 555 2730)
* Kiinteistöhuolto Reijus Oy (puh: 0400 558 024)

 

junnubandy-sponssi