Ohhoh, Olssi voitti

Veiterä – OLS 1–4 (1–4)

Joulukuun pelit alkoivat kotikentältä mollivoittoisesti, kun Oulun Luistinseura kävi kaapimassa pisteet Kisapuistosta. Veiterää vaivasi tehottomuus ja OLS:n tiivis puolustuspeli.

OLS aloitti pelin tehokkaasti ja oli pian parin maalin johdossa , maalintekijöinä Moisala ja Böhm. Veiterän kavennuksen iski Lehtonen. Tämän jälkeen Pasma ja Pesonen iskivät vielä paikoista maalit.

Veiterän päävalmentaja Tero Nieminen analysoi ensimmäisen jakson antia seuraavasti:

– Ensimmäisellä jaksolla menetettiin pallo kolme kertaa tilanteissa, joissa ei mielestäni ollut edes selkeää kohdetta tai realistista mahdollisuutta syötölle. Näissä tilanteissa meidän kenttätasapainokin oli todella huono ja OLS rankaisi näistä maaleilla.

Toiselle puolikkaalle luisteli päättäväinen kotijoukkue, mutta tulosta ei vaan saatu aikaiseksi.

– Toisella jaksolla nostimme karvausta ja saimme riistoja ja joltain osin saimme vaikeutettua OLS hyökkäämistä. Hyökkäsimme itse monipuolisemmin ja syötimme palloa paremmin. Saimme enemmän uhkaa OLS:an alimpaan linjaa ja sitä kautta lukuisia erikoistilanteita, joista ei tänään onnistuttu.
– OLS puolusti koko peli tiiviisti ja uhrautuvasti suojellen omaa maaliaan ja oli vaarallinen vastahyökkäyksissä. Näistä asioista voimme ottaa oppia OLS:lta. Huomenna harjoitellaan ja ylihuomenna pelataan. Meillä on vielä paljon parannettavaa monella pelin osa-alueella, pohdiskeli Nieminen pölyn jo laskeuduttua.

Ehkä tämä tappio herättää joukkuetta.

Ottelupöytäkirja

Veiterän pelit jatkuvat itsenäisyyspäivänä, jolloin kohdataan HIFK kotikentällä Kisapuistossa. Peli alkaa klo 17. Tervetuloa kannustumaan kotijoukkue voittoon!

 

*  *  *