P11: Joukkue vietti pienimuotoisia pikkujouluja, joissa palkittiin pelaajia joukkueen sisäisillä palkinnoilla


Veiterä P11 juhlisti Joulun alkua ja jääpallokauden ensimmäistä puolikasta(syys-marraskuu) lauantaina 23.12 harjoitusten yhteydessä

 

Ennen palkitsimisia ja joululoman alkamisen juhlistamista mehulla, glögillä, pipareilla sekä muilla herkuilla tilaisuudessa käytiin läpi jouluaatosta alkavan MESTARIHARJOITTELIJA -Kisaan liittyvät säännöt. Kisan tarkoituksena on lisätä paitsi pelaajien teknisiä taitoja, niin myös innostaa pelaajia omatoimiseen harjoitteluun joukkueharjoitusten ohella. Kisassa pelaajat suorittavat ennalta määriteltyjä harjoitteita ja suoritukset merkitään pukukopissa kaikille näkyvillä olevaan KISA-tauluun. Kisassa pelaajia motivoidaan ja palkitaan yksittäisten harjoituskokonaisuuksien suorittamisesta sekä lasketaan myös suorituskertoja, joten kisan päätyttyä eniten harjoittelevat tulevat esille ja palkitaan. Harjoitteiden tekemiseen ja suoritusten keräämiseen pelaajilla on aikaa kaksi kuukautta. Valmennus korosti, että kisassa on kyse jokaisen omasta kehittymisestä ja jokainen harjoittelee itselleen.

Seuraavaksi siirryttiin palkitsemisiin. Ensimmäisenä palkittiin kuukauden harjoittelija marraskuun osalta. Marraskuussa jääharjoituksia ja ottelutapahtumia oli 17 kertaa ja korkeimmat harjoitusprosentit oli Aaro HeimalallaNiilo Puhakaisella ja Henri Käyhdyllä. Voiton vei Henri Käyhty 100%:lla osallistumisella. Samalla palkittiin koko joukkue teränkäyttöharjoituksien oppimisesta ja onnistumisesta marraskuun alussa.

 


Joukkueen sisäisesti jaettiin neljä puolikausittain(syys-marraskuu ja joulu-maaliskuu) jaettavaa palkintoa: Pelinrakentaja, Harjoittelija, Kehittyjä ja Pelikaveri -kiertopalkintopokaalit. Kolme ensimmäistä palkintoa oli valmennuksen valitsemia ja viimeisen pelaajat valitsivat itse keskuudestaan.

 

Harjoittelija -palkinnolla palkitaan pelaaja, joka sekä laadullisesti että määrällisesti on eniten harjoittelussa mukana. Hän osallistuu, keskittyy, kysyy, kommentoi ja osaa oivaltaa asioita itse tarvittaessa. Hän osoittaa kaikinpuolin kiinnostusta jääpalloa kohtaan harjoittelemalla hyvällä asenteella. Saajaehdokkaiksi nousi syyskauden osalta viisi nimeä; Paavo SimpuraVille ReijolaAaro HeimalaHenri Käyhty ja Oula Mihl. Palkinnon sai kolme kertaa kuukauden harjoittelija-tittelin peräjälkeen itselleen pokannut ja koko syyskauden 100% osallistumisella Henri Käyhty. Valmennus totesi koko joukkueen harjoitelleen ansiokkaasti syyskauden ja tekemisen meininki harjoituksissa on ollut korkealla tasolla.

Pelinrakentaja -palkinnon saamisen edellytykset olivat; pelaaja pelaa ja harjoittelee joukkueelle isolla Jiillä. Erityinen ansio hänellä on joukkueen pelin rakentamisessa ja pelaaja pystyy henkilökohtaisilla taidoilla auttamaan joukkuetta vaikeissakin tilanteissa. Syyskauden osalta palkinnon saajaehdokkaiksi nousi kolme pelaajaa; Atte RonkainenNiilo Puhakainen ja Paavo Simpura. Palkinnon sai tällä kertaa Niilo Puhakainen.

Kehittyjä -palkinnossa jakoperusteena oli henkilökohtaisten lajiteknisten taitojen kehitys sekä kentällä näkyvä halu kehittyä pelaajana. Ehdolla palkinnonsaajiksi olivat; Ville ReijonenSofia Arponen ja Aaro Heimala. Palkinnon pokkasi itselleen Ville Reijonen.

Viimeisenä jaettiin Pelikaveri -kiertopalkinto. Tämän palkinnon joukkueen pelaajat valitsevat itse keskuudestaan. Pelikaveri on reilu ja hyväkäytöksinen, hän ei häiritse toisia harjoituksissa eikä ottelutapahtumissa. Pelikaveri osaa ottaa toiset huomioon kaikin tavoin ollen esimerkillinen jääpalloilijan alku. Suljetun lippuäänestyksen jälkeen eniten ja tasan yhtä paljon ääniä saivat; Aake Riikkinen ja Atte Ronkainen. Presidentinvaalien tavoin valinta jouduttiin ratkaisemaan toisella äänestyskierroksella ja kiperän kisan jälkeen voittajaksi julistettiin Atte Ronkainen.

Veiterän P11-joukkueen valmennuksen taholta tilaisuudessa jaettiin vielä yksi Erikoispalkinto, jonka saamisen ehtona oli erityinen innokkuus ja etenkin täysillä yrittäminen niin harjoituksissa kuin otteluissakin. Valinta oli yksimielinen ja palkinnon sai kaikki P11-joukkueen pelaajat!

Lisäksi joukkueen maalivahdit saivat isot aplodit suorituksistaan; sekä Aake että Aaro ovat molemmat osoittaneet ihaltavaa monipuolisuutta; molemmat ovat kunnostautuneet niin tolppien välissä kuin kenttäpelaajinakin – jopa varsinaisina maalitykkeinä!

 

P11-joukkue ja taustajoukot toivottavat täten Rauhallista Joulua ja Onnea Uuteen Vuoteen koko jääpallokansalle!

 

 

Klikkaa kuvaa – kisan ohjeisiin(.pdf)