P15 Gemini Cupissa 1. päivä takana: Kampit johdossa

P15-ikäluokan Gemini Cupissa on ensimmäinen päivä takana ja kolme kierrosta pelejä pelattuna. Tässä postauksessa on lähinnä Veiterän Eetu Nikkisen kommentit ja muutama yleishuomio peleistä…

Kutakin ottelua on lyhyesti kuvailtu Gemini Cup -turnaussivulla > Lue lisää

Veiterän P15:n pelit ovat sujuneet nousujohteisesti. Aamunavauksessa Kamppareita vastaan poikien asenne oli jo parempi kuin parisen viikkoa sitten Mikkelin SM-sarja-avauksessa. Nyt peliä saatiin pidettyä tiiviinä ja Kampparit olivat aluksi hieman ihmeissään uudella ilmeellä pelanneen Veiterän kanssa. Lopuksi Kampparit oli selvästi tasaisempi ja he iskivät taululle selvät 8-2 -numerot. Huomattavaa on, että peliaika on 2 x 25 min.

JPS-ottelu antoi olettaa jo tiukempaa otetta Veiterältä. Peli oli hyvinkin tasainen ja Veiterä nousi 1-4 -tappioasemasta 4-4-tilanteeseen pian toisen puoliskon alussa. Lopulta JPS:n tähtipelaaja Tuukka Ässämäki näytti miten tehdään maaleja tiukassa tilanteessa ja peli oli selvä: 7-4 Jipsille, ansaittu voitto. Illan viimeissessä pelissä Veiterä kohtasi Porvoon Akilleksen. Tässä pelissä oli tärkeää, että oma puolustuspelaaminen oli tiivistä ja saatiin pidettyä nollat. Lisäksi maalinteko sujui ja tulos oli selvä: 8-0 Veiterälle.

Veiterän valmentaja Eetu Nikkisen kommentit peleistä:

(… eli tästä oli puhe…)

Kampparit ja JPS ovat osoittaneet vahvuutensa

Turnauksessa on pelattu kolme kierrosta. Ei ole yllätys, että kärjessä ovat Kampparit ja JPS. Heidän avainpelaajat, Kamppareilta Leevi Kukkasniemi, Karo Liimatainen ja Eetu Pulkkinen ovat olleet hyviä. JPS:ltä puolestaan Tuukka Ässämäki ja Toni Ässämäki ovat olleet erittäin hyviä, varsinkin Tuukan maalivainu on ollut kohdallaan.

Veiterä, Botnia ja Narukerä muodostavat selkeästi keskikastin. Narukerä ja Botnia ovat tasaisia ryhmiä ja Veiterässä puolestaan yksilöt (Samppa Äikäs ja Elmeri Hämäläinen) erottuvat. Joukkueet kohtaavat huomenna ja näin ratkotaan turnauksen kolmas sija. Akilles on ennakkoluulottomasti matkassa nuorehkolla ryhmällä, jossa on mukana myös tyttö- ja naispelaajia. Heidänkin otteensa varmasti paranevat kaiken aikaa.

Sunnuntai näyttää miten peleissä käy. Veiterän pelit ovat klo 9:00 (Botnia) ja klo 13:40 (Narukerä). Turnaus huipentuu Kamppareiden ja JPS:n väliseen otteluun klo 14:50.

Tässä vielä Gemini Cupin sarjatilanne ensimmäisen päivän jälkeen:

gc-1pv

Turnaussivulle tästä

Tervetuloa seuraamaan nuorisobandyä aidoimmillaan!

pyorivaan-geminicup-mainos

-Bandytoimitus