P15: Selkeä voitto Wepareista

P15SM-sarjaa on tällä kaudella kuvastanut kohtuullisen isot joukkueiden väliset tasoerot. Se koettiin tällä kertaa Kisapuistossa, kun Veiterän vieraaksi saapui WP 35 Varkaudesta. Peli oli käytännössä taputeltu jo ensimmäisen kympin aikana.

P15SM-sarjaa: Veiterä – WP 35 26–1 (14–1)

WP 35 oli joutunut lähtemään pelimatkalle valitettavasti vielä alimiehityksellä, yhdeksällä kenttäpelaajalla. Tämä väistämättä näkyi vieraiden otteissa – samalla kotijoukkueen kopissa oli merkattu rasti seinään: koko rosteri oli paikalla.

Ottelun ensimmäisellä puolikkaalla Veiterän maju-pelurit Elmeri Hämäläinen ja Samppa Äikäs aloittivat maalien teon jo 3. minuutilla. Pojat saivatkin harjoitella maalintekoa oikein kunnolla. WP 35:n nuori ja urhea joukkue puolusti minkä pystyi, mutta tulos oli tänään tämä.

Harvoinpa tällaisia tuloksia saadaan ja näin kirjattiin pöytäkirjaan: Samppa Äikäs 12+3, Elmeri Hämäläinen 6+5, Eelis Mettovaara 5+1, Eero Huomo 1+2, Veeti Tapanainen 1+1, Luukas Kari 0+2, Joni Lehti 1+0, Joonatan Hämäläinen 0+1, Eemeli Metelinen 0+1 ja Niko Tanskanen 0+1. WP 35:n osumasta vastasi Jasper Pöllänen.

Huomenna vastus kovenee, kun Kisapuistoon saapuu sarjakärki JPS Jyväskylästä.

Ottelun jälkeen kopin tienoilta tavoitettu päävalmentaja Eetu Nikkinen väisteli jääkonetta ja vastaili tähän tapaan:

 

Veiterä P15:n viimeinen sarjapeli otellaan siis huomenna sunnuntaina JPS:aa vastaan. Tervetuloa seuraamaan nuorisobandyä klo 14 alkaen!

Bandytoimitus