P17: Pataan Olssilta

Eipä jäänyt paljoa selitettävää P17SM-sarjaottelusta Veiterä ‒ OLS. Luistinseuran asenne, keskittyminen, joukkuehenki ja tsemppi olivat kaikki 100 % paremmalla tasolla kuin kotijoukkueella. Pisteen oululaisille numeroin 2‒12 (2‒4).

Päivitys 7.1.2108:
Kuvia P17 Veiterä-OLS -ottelusta. Kuvia voi käyttää kuvaajan mainiten, ensimmäisen puoliajan kuvaaja Jouni Tiitinen, toisella jaksolla Anne Lind.

Ottelu pelattiin kohtuullisessa säässä: ensijaksolla sateli lunta, mutta se ei mitenkään estänyt pelaamista. Tästä OLS:n ruotsalaistyylinen kahdensuunnan pelitapa oli hyvänä esimerkkinä. Jakson edetessä ote oli vahvemmin Olssilla, Veiterän pojilla potku riitti roikkumaan kannoilla. Kotijoukkueen maalit iskivät Samppa Äikäs rankkarista ja Eero Huomo keskialueen vaparista.

Toisella jaksolla sitten repesi: Veiterän syötöt menivät joko vastustajan lapaan, harakoille tai niitä tullut lainkaan. Saatiin pari jäähyä ja se rassasi mieltä. OLS terävöitti viimeistelyä ja otti selvän johtoaseman. Lopuksi tyydyttiin pelailemaan loppuun ja OLS mätti pallot maaliin. Vaikuttui siltä, että maalitilastoon kirjautti nimensä myös sellaiset pelurit, joille maalinteko ei ole niin arkipäiväistä. Tuomas Loponen viimeisteli vieraista viisi maalia ja kentän kunkku. Tuomarikolmikko KaipiaBuuriVerhelä selviytyi hyvin.

Parempi voitti ja sillä sökö.

Pöytäkirjaan tästä

Huomenna sunnuntaina Veiterä P17 kohtaa WP 35:n. Peli-ilmeen pitää muuttua melkoisesti, jotta kurssi kääntyisi voittojen tielle. Sarjan avausottelussa (25.11.) Veiterä voitti Weparit vieraissa 8‒0. Saas nähdä miten käy Kisapuistossa, ottelu alkaa klo 14:30.