P21 murskavoittoon sarja-avauksessa

Veiterä – Akilles 10-2 (5-2)

Veiterä avasi Nuorten Bandyliigan murskavoitolla porvoolaisista. Kotijoukkue oli koko ajan potkun edellä ja edarissa rutinoituneet nuoret iskivät tauluun yllättävänkin isot voittonumerot.

Veiterän hahmona hääri  juuri Porvoosta tälle kaudelle Lappeenrantaan muuttanut toisen polven jääpallisti Emil Fedorov. Emppu iski Akilleksen verkkoon kaikkiaan viisi osumaa. Muut Veiterästä onnistuneet olivat Joel Reponen, Tuse Loikkanen, Ville Hatara ja Riku Ikävalko. Akilleksen maaleista vastasi Aksu Pursio.

Kausi on runtattu käyntiin ja kovat pelit ovat vielä edessä. P21:sten Nuorten Bandyliigassa on ilahduttavasti seitsemän joukkuetta mukana sarjassa ja ohjelma on tiivis. Monet avainpelaajat ovat runkoryhmässä Bandyliiga-karkeloissa, joten näillä nuorilla riittää hommia kauden aikana. Toki haasteena on se, että pelaajien yhteisiä harjoituksia on aika vähän, mutta perustaidot ja -tiedot näillä pelaajilla on jo varsin korkealla tasolla.

Tästä on hyvä jatkaa P21-kautta. Seuraava kotiottelu on siniristilippujen hulmutessa 6.12. klo 14. Tuolloin Kisapuistoon tulee Porin Narukerä. Tervetuloa kannustamaan Veiterän nuoria tuolloin!

Ottelupöytäkirjaan

-Bandytoimitus