Pelaajauutisia: Tepi ja Andy ovat Veiterän miehiä!

Pelaajasopimusuutisia: Tero Liimatainen ja Antti Ropo jatkavat Veiterässä.

Tero Liimatainen on Veiterän mies!

Viime jääpallokaudella todellisen läpimurtokauden pelannut Tero ”Tepi” Liimatainen on tehnyt Veiterän kanssa yhden vuoden mittaisen sopimuksen. Näin viime kauden ”todellinen” pistekunkku pysyy mestarijoukkue Veiterässä – vaikka luonnollisesti kyselyitä oli myös muista koti- ja ulkomaisista joukkueista.

Näin Tero Liimatainen kuvaa tuoreita sopimustunnelmia ja alkavan kauden valmistautumista:

– Minulla on erittäin hyvät tunnelmat pelaajasopimuksesta Veiterän kanssa. Meillä on hyvä valmennus ja mestaruuden voittaneen joukkueen runko pysyy hyvin koossa. Onhan tässä pitkä kesä taas edessä, omalta osaltani kausi alkaa pienellä kuntoutuksella.

– Toivottavasti kaikki sujuu hyvin ja pääsen joukkueen mukaan treenaamaan varsin pian, Tero pohtii toiveikkaana.

Viime kaudella Bandyliigan runkosarjan 16 ottelussa (max 18) 52 pistettä (37+15) saalistanut Tero Liimatainen näkee, että Veiterällä on hyvä mahdollisuus keikkua edelleen Bandyliigan kärjessä:

– No ei kahta ilman kolmatta! Minusta on kiva lähteä jätkien kanssa puolustamaan mestaruutta.

Tuttu juttu viime kaudelta: Pallo reppuun ja kädet kohti taivasta! Bandyliigan runkosarjan 16 pelaamassaan ottelussa Tero osui 37 kertaa… (Kuva: VMH/Patric Huittinen.)

 

Antti Ropo on myös Veiterän mies!

Myös Antti ”Andy” Ropo on tulevalla kaudella Veiterän sopimuspelaaja. Andyn osalta kyselyitä muualle oli kotimaasta, mutta Veiterä oli luonnollinen ratkaisu. Tehty sopimus on erittäin myönteinen asia ajatellen Veiterän puolustus- ja alemman keskikentän miehitystä. Antti Ropo näkee, että tiiviin jääpallokauden jälkeen sopimusasioiden järjestyminen ja pieni huili ovat tehneet hyvää:

– Tunnelma on hyvä ja on hienoa päästä jatkamaan pelikuvioita tutussa joukkueessa. Nyt on vietetty hieman lomaa töistä ja treeneistä ja suunnittelu tulevaa kesää ja uutta kautta varten on alkanut, sanoo Andy Ropo, joka on vastannut Saipan edustusjoukkueen fysiosta viime kaudella.

– Odotan hyvää kesäkautta. Kahtena edellisenä kesänä olemme vetäneet todella tehokkaita harjoituksia ja nyt on tarkoitus vielä tehostaa koko joukkueen tekemistä. Ammatillisestikin minusta on hieno nähdä, että koko seurassa ollaan valmiina kehittämään toimintaa entistä parempaan suuntaan.

Bandyliigan alkuun on vielä aikaa, mutta myös Andyllä on tähtäin varsin selvästi jo tulevassa talvessa:

– Meidän on pidettävä tekemisen taso korkeana ja jatkamme samaan malliin oman kunnon, henkisen puolen ja itse pelaamisen kehittämistä. Siitä on hyvä jatkaa. Odotukset varsinkin nuorempien pelaajien kehittymiseen ovat entistä kovemmat. Meitä vanhempia pelaajia haastatetaan koko ajan ja katsotaan kauden mittaan miten käy, vinkkaa Andy. Myös hänen kohdallaan Veiterä teki yhden vuoden mittaisen sopimuksen.

Andy ehti mukaan kahdeksaan runkosarjapeliin (2+2) sekä kaikkiin viiteen pudotus- ja mitalipeleihin, joissa syntyi yksi osuma. Antti Ropo tarkkailee Veiterän joukkueen tekemisiä myös ammattimiehen silmin fysiopuolen treenarina. (Kuva: VMH/Patric Huittinen.)

Veiterä tiedottaa lisää pelaajasopimuksista muutaman hetken kuluttua.

-Bandytoimitus