Stark-Bandy 2017 – Jääpalloa tyhy-hengessä

Viime perjantain aurinkoisessa säässä pelattiin mukava jääpallon tyhy-turnaus. Tapahtuma kokosi Kisapuistoon kuusi ”Firmajoukkuetta”, jotka pelasivat hyvät pelit poikittaiskentällä.

Alkusarjat pelattiin kolmen joukkueen lohkoissa ja pienen huili- ja ateriatauon jälkeen ratkottiin mitali- ja muut sijoitukset.

Näin saatiin tulokset valmiiksi ja iltapäivän päätteeksi saatiin myös tuloslista valmiiksi:

  1. Stark
  2. Raspal
  3. Evälahti
  4. Peuhkuri
  5. Lemminkäinen
  6. Granlund

Turnauksen L.O.C.:n puuhamies Anssi ”Ana” Peuhkuri oli tyytyväinen tapahtumaan:

”Kyllä oli hyvät pelit! Voinkin omasta ja Veiterän puolesta lausua suurenmoiset kiitokset hienosta iltapäivästä jääpallon parissa.”

Vaikka pelit pelattiin tyhy-hengessä, niin tosimielellä oltiin liikkeellä:

”Ottelut olivat tiukkoja ja sijoituksia saatiin ratkaista maalierojen ja rankkareiden turvin. Sijoitukset saatiin kuitenkin selville ja tänä vuonna selvittiin ilman suurempia haavereita”, Peuhkuri kertoi.

”Tapahtumasta on muodostunut kiva tapahtuma parhaaseen talviaikaan. Tapahtumaa kehitetään edelleen ja eräitä keskeisiä sääntöuudistuksia (mm. koskien pelaajavärväyksiä suoraan pukukopista…) ollaan harkitsemassa L.O.C.:n puolesta”, summasi Peuhkuri.

Pelaajistoa Stark-Bandyssä 2017

Näin edustava joukko tyhy-pelaajia osallistui vuoden 2017 Stark-Bandy -tapahtumaan. Ja olihan paikalla myös erotuomarit: Leksa Perälä ja Matti Buuri.

–Bandytoimitus