Stark Bandy: asiakkaat ja Veiterän tukijat kohtasivat Kisapuistossa

Stark Lappeenrannan yrityspalvelut oli kutsunut asiakkaitaan tutustumaan jääpalloon hyvin konkreettisella tavalla: yksikönjohtaja Jukka Heinonen oli koonnut yhteistyökumppaneista joukkueet jotka pelasivat Veiterän edustuksen, P21- ja P17-joukkueiden pelaajien vahvistamana reipashenkisen bandyspektaakkelin perjantaina Kisapuistossa.

Monelle paikalla olleista ottelu oli ensimmäinen kerta jääpallon parissa: otteista näki, että monella on jääkiekon tai kaukalopallon myötä vahvaakin luistelutaustaa, mutta varsinaisia ”pillerin” pelaajia joukossa ei ollut – muutamaa Veiterä-apua lukuun ottamatta.

Mustapaitaisen joukkueen valkkana toimi Veiterän edustusjoukkueen päävalmentaja Tuomas Erkkilä ja pääosin Stark yrityspalvelun asiakkaista ja kumppaneista koottu Valkoisten joukkueen peliä ohjasi Anssi Peuhkuri – itsekin Starkin monivuotinen asiakas.

Matsi pelattiin kahdessa 23,5 minuutin jaksossa ja puoliajalla sekä pelin lopulla kaikki pääsivät iskemään rankkarit semi-ammattimaisten maalivahtien vartioimaan maaliin. Varsinaisella peliajalla Musta joukkue (”Stark”) veti pidemmän korren numeroin 6–5, mutta rankkarit puolestaan kirjattiin Valkoiselle joukkueelle (”Asiakkaat”) numeroin 12–8. Näin päädyttiin veljelliseen tasatulokseen.

Stark Bandy -tapahtuma saanee jatkoa. Veiterän edustusjoukkue kiittää Stark Lappeenrantaa hyvästä ja pitkäjänteisestä kumppanuudesta.

Pelin jälkeen Stark Lappeenrannan Jukka Heinonen ja Timo Buure kertoilivat tapahtumasta seuraavaa:

Tässä vielä yhteiskuva Stark Bandy -tapahtumaan osallistuneista:

Stark-tapahtumaan osallistuneet

–Bandytoimitus