STARK Firma-Bandy Cup 2020 pelattiin Tyky-hengessä

Ennen eilistä Bandyliigan päättänyttä Veiterän edustusjoukkueen peliä nähtiin Kisapuistossa hieman erilaisia otteita. Starkin sponsoroima ja yhteistyökumppaneiden avustamana toteutettu Firma-Bandy Cup pelattiin jo viidennen kerran Lappeenrannassa.

Tiukkojen ja hieman ristiin menneiden lohkovaiheen pelien jälkeen pronssiotteluun sukeutuivat Rakennusliike Evälahden ja Maalaus Peuhkurin joukkueet. Pronssipelissä Peuhkuri johti vielä toisen jakson lopulla, mutta viimein Evälahden liukkaat hyökkääjät veivät pelin numeroin 7–6. Pronssia siis Evälahdelle.

Finaalipelissä nähtiin Starkin ylivoimaa, kun venäläistyyppiset siipihyökkäykset vyöryivät kohti Rentan päätyä. Renta ei kuitenkaan myynyt nahkaansa halvalla, vaan oranssipaitainen joukkue taisteli ankarasti loppuun saakka. Finaali päättyi Starkille noin numeroin 6–4.

Ensi vuonna jälleen uudelleen!

Alla on Veiterämedian laatima dokumentaatio päivän tunnelmista Kisapuistosta. Haastatteluun saatiin seuraavat: Antti Vihtonen,
Timo Kettunen ja Tommi Nakari, Harri Peuhkuri ja Esko ”Lile” Heltola, Ana Peuhkuri sekä voittajajoukkueen Jukka Heinonen:

 

Kuten minidokkarista huomataan, niin Tyky-toiminnan kannalta jääpallo sopii hyvin työporukoiden yhdessäolo- ja ulkoilumuodoksi. Veiterän järjestämässä Firma-Bandy Cuppiin tarvitsee vain tulla paikan päälle, pukea luistimet ja kypärä päähän – mailat ja muut toiminta on ohjattu Veiterän puolesta.

Bandytoimitus

STARK Firma-Bandy Cupin pääyhteistyökumppani: