Suomen Cupin alkulohko Jyväskylässä

Jääpalloliiton tulospalvelusivulta ilmenee, että toinen Suomen Cupin alkulohko pelattaisiin tulevana viikonloppuna Jyväskylässä, la-su 12.-13.11. Viitaniemessä on jo jää valkaistu ja viivat ovat paikoillaan.

Veiterän kanssa SC-finaalipaikasta Jyväskylän lohkossa kamppailevat JPS, Kampparit, Botnia ja WP 35. Siinä missä Oulun alkulohkon osalta Narukerä oli selvä voittajasuosikki, on toisessa lohkossa tilanne täysin auki.

Voi helposti nähdä, että isäntäjoukkue JPS, viime kaudesta vahvistunut Kampparit sekä viime vuoden Cup- ja SM-kultajoukkue Veiterä kisaavat tasavertaisesti finaalipaikasta.

Botnia on ehkä ennakkoasetelmissa heikoimmilla, mutta sen sijaan muutamalla tehokkaalla paluumuuttajalla vahvistunut WP 35 voi yllättää ja siten muuttaa ennakkosuosikkien peliasetelmia.

Veiterän osalta pelit alkavat lauantaina klo 15:45 pelillä WP 35:ttä vastaan. Illalla kohdataan vielä Botta ja sunnuntaina kuviot pitääkin sitten olla jiirissä: ensin mestareiden kunnon mittaa Kampparit (klo 11:15) ja illan jo hämärtyessä kohdataan JPS (klo 15:45).

Viitaniemen Loistokoti Areenalla on luvassa ahkera bandyviikonloppu. Viiden joukkueen Cup-turnauksessa otteluajaksi on merkitty 2 x 35 minuuttia. Luvassa on jokaiselle joukkueelle 280 minuuttia tehokasta peliaikaa – ja loppuotteluvastustaja Kerälle loppiaisen (pe 6.1.2023) SC-finaaliin.