U14 Oulussa neljän pelin karkeloissa

Veiterän U14-joukkue matkusti viime viikonloppuna Ouluun yhdessä JPS:n kanssa säästäen matkakuluissa. Tapahtumaan oli koottu kaikkiaan 4 peliä. Lauantaina JPS, OLS ja Veiterä pelasivat kukin toisiaan vastaan ja sunnuntaiaamuna klo 10 alkaen toistaen saman kuvion.

Oulussa Veiterän U14-rosteri.

Tapahtumalle oli matkanvarrella hieman ongelmiakin mutta pelaajalegenda Samuli Niskasen johdolla OLS sai Jääpalloliitolta ja muilta liigaseuroilta vihreää valoa OLS:n edustuksen pelien siirroille vieraspeleiksi, jotta Pakkalassa saataisiin vietyä U14-pelit suunnitellusti läpi.

Veiterä laittoi ekassa pelissä OLS:a vastaan tuulemaan ja voitti pelin selvästi 5–18. Veiterän maaliseppoja olivat VV Hietamies viidellä repulla ja kapteeni Johannes Penttilä kolmella. Otso Toivanen, Eliel Pekkola ja Veeti Keskitalo tekivät 2 kaappia per pelimies.

Toisessa lauantain pelissä JPS jäi Veiterän jalkoihin, tauolla 1–8 lopputuloksen ollessa 7–13. Johannes teki 5 maalia, Otso 4 sekä Veeti, VV, Anton Zavarzin ja Jonne Rikkinen yhden kukin. Hotellille pesulle ja iltapalalle sekä ansaituille unille.

Sunnuntaiaamuna JPS kiusasi Veiterää mutta alaikäinen Otso Toivanen teki puhtaan hatun ja näytti Veiterälle voitolle suuntaa. Veiterä vei matsin 8–6. Toisessa pelissä OLS pysyi mukana ensimmäisen puolikkaan tuloksen ollessa 3–3. Veiterä pelasi parhaan puolikkaan Oulussa ja voitti ottelun 14–6. Otsolle viisi reppua ja Antonille neljä.

Valmennus nosti Veiterän pelien takuumiehiksi joukkueen kapteenin Johannes Penttilän ja VV Hietamiehen sekä Vili Mielosen. Poikien avaus- ja puolustuspelaaminen oli kaikkiaan ryhdikästä ja laadukasta. Kolmikko sai pelin virtaamaan hyökkäyssuuntaan, jolloin ykköspyssy Otson oli helpompi virittää kikkojaan maalien tai syöttöjen merkeissä.

U14-joukkueessa pelasivat: mv Heppu Iitiä, Johannes Penttilä, Ville-Veikko Hietamies, Vili Mielonen, Otso Toivanen, Tuomas Haimila, Jonne Rikkinen, Pave Tolska, Eliel Pekkola, Veeti Keskitalo ja Anton Zavarzin.

Matka oli pitkä mutta hieno kokemus hyvissä olosuhteissa. Iso kiitos OLS:lle ja JPS:lle – bandyssa on rehtiä yhteishenkeä. Erityiskiitos Tilausliikenne Rapille, joka jaksoi ajaa joukkueet Oulusta turvallisesti myös takaisin keskiseen Suomeen ja kotiin kaakkoon.

Lauantaina 11.2. Veiterä U14 kohtaa Kisiksessä Kampparit kahdesti klo 10:30 ja 13:00.

Peli on parasta!

 

*   *   *