U16 sai jääpallo-oppitunnin Kamppareilta

Veiterä U16 joutui melkoiseen pyöritykseen valtakunnan kovimman juniorijoukkueen käsittelyssä Kisapuistossa sunnuntaina. Loistavissa olosuhteissa käyty ottelu osoitti jälleen kerran mikkeliläisten huikean kovan tason.
Veiterä lähti ennakkoluulottomasti haastamaan mestareita ja alku näyttikin lupaavalta: 2 min pelin jälkeen Ville Reijonen löi kulmasta 1-0. Tämänkin jälkeen Veiterä pysyi aivan hyvin Kamppareiden mukana ja pelasi koko joukkueena erinomaisesti ensimmäiset 24 min, jolloin Kampparit siirtyi johtoon 1-2.
Vähitellen mikkeliläisten vauhtimylly alkoi kuitenkin hyydyttää veiteräläiset ja puoliaikaan mennessä lukemat olivat jo selvät 1-8.
Toisella jaksolla Kamppareiden loistava jääpallonäytös vain parani ja Veiterä putosi kyydistä totaalisesti. Loppunumerot olivat tyrmäävät 2-22. Yritystä kyllä joukkueella oli loppuun asti, mutta ei vaan mahdettu mitään. Kampparipelaajien tilannenopeus ja kovuus sekä todella kypsä joukkuepelaaminen ovat vielä Veiterälle tällä hetkellä liikaa, mutta periksi ei tietenkään anneta.
Syytä masentumiseen ei ole, eka vajaa puolituntinen osoitti, että Kampparit voidaan laittaa tiukille. Se kuitenkin edellyttää, että jaksetaan tehdä puolustustyötä koko joukkueena ottelun alusta loppuvihellykseen asti. Siihen ei vielä fyysiset eikä ehkä henkisetkään resurssit riitä.
Ottelusta erikoismaininnan voi tällä kertaa antaa ainakin 11-vuotiaalle Jonne Rikkiselle. Jonne hälytettiin matsiin mukaan aamulla ja pelasi todella rohkeasti monta vuotta vanhempien pelaajien joukossa. Lisäksi voi kehuja antaa topparikaksikolle Aatu Streng ja Elias Hentunen.