Uudet harrastajat

Veiterä tarjoaa jääpallon harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille, senoripelaajille ja veteraaneille. Toiminnan lippulaivan, edustusjoukkueen, taustalla on monia seuratoiminnan muotoja, jotka tarjoavat mahdollisuuksia pitkäaikaiselle harrastustoiminnalle. Ota rohkeasti yhteyttä, tule mukaan ja ole veiterä!

JUNNUBandy – Jääpallon iloa nuorimmille ikäluokille

Juniroritoiminnassa jääpallon voi aloittaa nuorimpien junioreiden peleissä. Seuran JUNNUBandy-toiminta tarjoaa luistelun ja pelaamisen riemua 6-11 -vuotiaille lapsille. Saat lisätiedoja JUNNUBandyn toiminnasta täältä tai olemalla yhteydessä JUNNUBandy-toiminnan vetäjiin.

Nuorten kilpailuikäluokat P11 – P13 – P15

Veiterän nuorisotyötä kehitetään pitkäjänteisesti. P11-, P13-, P15 ja P21-nuorissa seuralla on edustus SM-sarjatasolla. P17-ikäluokassa Veiterä tekee aktiivista yhteistyötä Imatran Pasa Bandy ry:n kanssa.

P11-ikäiset lapset aloittavat SM-sarjataipaleen alueellisilla osaturnauksilla Lappeenrannassa, Mikkelissä ja vaikkapa Varkaudessa. Veiterällä on kaksi joukkuetta 2006 ja 2007 -syntyneiden ikäluokassa ja harjoituksia on yhdessä Veiterän oivallisen JUNNUBandy-konseptin kanssa.

P13-junnut (2004-05 synt.) pelaavat alueellista SM-alkusarjaa. Kauden aikana joukkue osallistuu SM-väliturnaukseen ja kauden huipentaa SM-finaaliturnaus maaliskuussa. Joukkue harjoittelee täysillä jo hallikaudella ja harjoitukset pidetään isolla jäällä yhdessä P15-nuorten kanssa.

P15-ikäluokan (2002-03 synt.) ovat jo aloittaneet toimintansa. Joukkue harjoittelee useamman kerran viikossa ja tähtäimessä on koota urheilullinen ja menestyvä joukkue, johon ovat tervetulleita kaikki eteläkarjalaiset ikäluokan jääpalloilijat.

P17-ikäluokan osalta on Etelä-Karjalassa sovittu, että Veiterän pelaajat edustavat tällä kaudella Imatran Pasa Bandyä. Seurat ovat tehneet yhteistyötä jo useamman vuoden ajan.

P21, Nuorten Bandyliiga
Veiterän NBL-joukkue koostuu sekä Veiterän oman junioripolun pelaajista sekä muista lahjakkaista pelaajista, jotka ovat opiskelun vuoksi löytäneet tiensä Lappeenrantaan ja Etelä-Karjalaan. Joukkue koostuu pääosin jo viime kaudella P21-sarjassa pelanneista nuorista.

Muu seuratoiminta

Veiterän Suomisarja -joukkue sekä Veiterän Veteraanit vievät omalta osaltaan jääpallosanomaa eteenpäin Lappeenrannassa, Suomessa ja muuallakin.

Veiterässä on aktiivista kenttätoimintaa ja monia tehtäviä talkoohaluisille toimijoille.
Kenttätoimintojen vetäjä Jyrki Maaranen on yhteyshenkilönä.