Uudet harrastajat

Veiterä tarjoaa jääpallon harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille, senoripelaajille ja veteraaneille. Toiminnan lippulaivan, edustusjoukkueen, taustalla on monia seuratoiminnan muotoja, jotka tarjoavat mahdollisuuksia pitkäaikaiselle harrastustoiminnalle. Ota rohkeasti yhteyttä, tule mukaan ja ole veiterä!

Veiterän luistelukoulu

Veiterän luistelu- ja jääpallokoulussa tutustutaan luistelun saloihin ihan alkeista lähtien. Ohjeet ilmoittautumiseen, klikkaa tästä.

Nuorten kilpailuikäluokat P11 – P13 – P15 – P17

Veiterän nuorisotyötä kehitetään pitkäjänteisesti. P11-, P13-, P15- ja P17 -nuorissa seuralla on edustus SM-sarjatasolla.

P10- ja P11-ikäiset lapset (2010-11 syntyneet) aloittavat SM-sarjataipaleen alueellisilla osaturnauksilla Lappeenrannassa, Mikkelissä ja vaikkapa Varkaudessa. Veiterällä on ahkerasti harjoittelevat joukkue, johon on helppoa tulla mukaan ja aloittaa harjoittelu pienten ryhmässä. Tästä P11-junnujen omille sivuille

P13-junnut (2008-09 syntyneet) pelaavat alueellista SM-alkusarjaa. Kauden aikana joukkue pelaa SM-alkulohkon pelejä ja kauden huipentaa SM-finaaliturnaus maaliskuussa. P13-joukkueen sivut

P15-ikäluokan (2006-07 syntyneet) pelaavat SM-sarjaa. Osallistuvat alkuturnaukseen ja kauden päätteeksi lopputurnaukseen. P15-nuorten sivut

P17-ikäluokassa (2005-04 syntyneet) pelaavat myös SM-sarjaa. Joukkue harjoittelee ahkerasti ja lisätietoja toiminnasta saat tältä sivulta.

Juuri tällä hetkellä seuralla ei ole joukkueita P21-sarjassa, mutta jääpallosta kiinnostuneita kehotetaan ottamaan yhteyttä P17-joukkueen toimijoihin.

Muu seuratoiminta

Veiterän Suomisarja -joukkue sekä Veiterän Veteraanit vievät omalta osaltaan jääpallosanomaa eteenpäin Lappeenrannassa, Suomessa ja muuallakin.

Veiterässä on aktiivista kenttätoimintaa ja monia tehtäviä talkoohaluisille toimijoille.
Kenttätoimintojen vetäjä Sirpa Segerman on yhteyshenkilönä talkooväelle.