Uudet harrastajat

Veiterä tarjoaa jääpallon harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille, senoripelaajille ja veteraaneille. Toiminnan lippulaivan, edustusjoukkueen, taustalla on monia seuratoiminnan muotoja, jotka tarjoavat mahdollisuuksia pitkäaikaiselle harrastustoiminnalle. Ota rohkeasti yhteyttä, tule mukaan ja ole veiterä!

Luistelu- ja jääpallokoulu

Veiterän luistelu- ja jääpallokoulussa tutustutaan luistelun saloihin ihan alkeista lähtien.  Ohjeet ilmoittautumiseen, klikkaa tästä.

JUNNUBandy – Jääpallon iloa nuorimmille ikäluokille

Juniroritoiminnassa jääpallon voi aloittaa nuorimpien junioreiden peleissä. Seuran JUNNUBandy-toiminta tarjoaa luistelun ja pelaamisen riemua 6-11 -vuotiaille lapsille. Saat lisätiedoja JUNNUBandyn toiminnasta täältä tai olemalla yhteydessä JUNNUBandy-toiminnan vetäjiin.

Nuorten kilpailuikäluokat P11 – P13 – P15 – P21 NBL

Veiterän nuorisotyötä kehitetään pitkäjänteisesti. P11-, P13-, P15 ja P21-nuorissa seuralla on edustus SM-sarjatasolla.

P11-ikäiset lapset (2008-09 synt.) aloittavat SM-sarjataipaleen alueellisilla osaturnauksilla Lappeenrannassa, Mikkelissä ja vaikkapa Varkaudessa. Veiterällä on ahkerasti harjoittelevat joukkue yhdessä Veiterän oivallisen JUNNUBandy-konseptin kanssa.

P13-junnut (2006-07 synt.) pelaavat alueellista SM-alkusarjaa. Kauden aikana joukkue pelaa SM-alkulohkon pelejä ja kauden huipentaa SM-finaaliturnaus maaliskuussa.

P15-ikäluokan (2004-05 synt.) pelaavat SM-sarjaa. Osallistuvat alkuturnaukseen ja kauden päätteeksi lopputurnaukseen.

P17-ikäluokan (2002-03 synt.) Kaudella 2018-2019 Veiterällä ei valitettavasti ole P17 joukkuetta. Osa -03 syntyneistä pelaa y-luvalla P15 joukkueessa ja vanhemmat treenaavat ja pelaavat P21 joukkueen mukana.

P21, Nuorten Bandyliiga (1998 -2001 synt.)
Veiterän NBL-joukkue koostuu sekä Veiterän oman junioripolun pelaajista sekä muista lahjakkaista pelaajista, jotka ovat esimerkiksi opiskelun kautta löytäneet tiensä Lappeenrantaan ja Etelä-Karjalaan. Joukkue koostuu pääosin jo viime kaudella P21-sarjassa pelanneista nuorista. Osa P21-nuorista harjoittelee myös edustusjoukkueen mukana

Muu seuratoiminta

Veiterän Suomisarja -joukkue sekä Veiterän Veteraanit vievät omalta osaltaan jääpallosanomaa eteenpäin Lappeenrannassa, Suomessa ja muuallakin.

Veiterässä on aktiivista kenttätoimintaa ja monia tehtäviä talkoohaluisille toimijoille.
Kenttätoimintojen vetäjä Jyrki Maaranen on yhteyshenkilönä talkooväelle.