”Veiterä huolehtii omistaan…”

Voitokkaan Bandyliigakauden riehakkaimmat mailanpainajaiset (makkaragrillipainajaiset) pidetiin tänään Veiterän kenttätoimikunnan näyttäessä juhlimisen mallia.

Lappeenrannan pursiseuran Wilmanrannan suuressa salissa vietettiin hauskaa ja ratkiriemukasta iltaa. Veiterä ry:n hallitus muisti koko kauden Bandyliigan peleissä raatanutta ja varsinkin finaalitapahtumassa ison työn tehnyttä talkooväkeä pienellä juhlatilaisuudella.

-Tämä talkooväki on Veiterän menestyksen takana 100 %:sesti, kertoo edustusjoukkueen manageri ja yksi illan isännistä, Anssi Peuhkuri.

-On hienoa, että seurassa on näin upeaa, pyytentöntä seuratyötä tekevää väkeä. Suuri kiitos teille kaikille!, tiivisti Veiterä ry:n pj. Petri Siivo omassa kiitospuheessaan.

Seuran ”Täti-Vihreä”, Sirpa Segerman, tiivisti talkooväen tunnelmat tähän tapaan:
-Nyt on kiva viettää vähän rennompaa iltaa hyvien ystävien kanssa. On upeaa, että seuran hallitus muistaa myös meitä seuratoimijoita tällaisella tapahtumalla. Ja parasta tietysti on, että finaalitapahtuma päättyi Veiterän voittoon, Segerman totesi avoimeen tyyliinsä.

Samalla pohdittiin myös hieman sitä, miten jääpallotapahtumia saataisiin uudistettua.
-On selvää, että jääpallo kilpailee monien muiden tapahtumien kanssa yleisön vapaa-ajasta, Anssi Peuhkuri pohti.
-Meillä on Veiterässä hyvä valmius miettiä sitä, että miten pelaajia ja yleisöä voitaisiin lähentää toisiin.

Veiterän edustusjoukkueesta kerrottakoon, että pelaajasopimuksia ollaan juuri neuvottelemassa ja seura tulee julkaisemaan sopimusuutisia pikapuolin. Sanottakoon, että Veiterä kiinnostaa organisaationa myös Lappeenrannan ulkopuolelta.

Ilta jatkui mukavan puheensorinan ja hauskojen juttujen parissa. Wilmanranta tarjosi talkooväelle kivan paikan kerrata kauden tapahtua.

Ja finaalipeli katsottiin vielä kerran Yle Areenasta.

Bandytoimitus