Veiterä P11 pronssille Porvoon SM-osaturnauksessa

Veiterä P11 saavutti hienon kolmannen sijan Porvoossa pelatussa SM-osaturnauksessa. Kaikkiaan kymmenen joukkueen turnauksessa Veiterän P11-junnut nappasivat hienon pronssisijan. Lohkovaiheen otteluissa kohdattiin JPS/Punainen, Vesta ja HIFK/White.

Jännittävien vaiheiden myötä Veiterä P11 päätyi pronssiotteluun, jossa vastassa oli JPS/Sininen. Todella tiukan pelin tuloksena Veiterä P11 nappari voiton numeroin 2-1.

Veiterän ainoa lohkotappio osui HIFK:n valkoiselle ryhmälle, joka lopulta osoittautui turnauksen parhaaksi joukkueeksi. HIFK/Pun päätyi kakkoseksi.

Veiterä P11:n tulos on hieno osoitus joukkueen määrätietoisesta harjoittelusta viime ja tällä kaudella. Antti Savolaisen valmentamalla ryhmällä on hyvä meininki harjoituksissa ja peleissä, Porvoon turnaus on siitä hieno osoitus.

Veiterän JUNNUBandyssä on parin vuoden ajan tehty määrätietoisesti työtä nuorten ikäluokkien parissa ja hiljalleen tulos on palkitsevaa niin pojille kuin valmentajillekin.

Tästä Liiton tulospalvelusivulle

Tiedot Porvoosta kertovat, että olosuhteen olivat mahtavan hienot ja jää erinomaisessa kunnossa Pallokentällä.

Tässä vielä pari tunnelmapalaa P11:n upeasta menestyksestä Porvoossa…:

Pronssijoukkue iloisissa tunnelmissa:

P11 riemuitsee pronssia Porvoon SM-osaturnauksessa

Iloinen Veiterän P11-joukkue voittoisan pronssiottelun jälkeen. Mitalipelissä kaatui JPS/Sininen numeroin 2-1.

Tsempparipalkinnon nappari aina kohtelias ja iloinen Joonatan ”Jomppa” Hämäläinen:

Jomppa Hämäläinen Porvoossa - Tsemppari

Joukkueen Tsemppari-palkionnon napannut Joonatan ”Jomppa” Hämäläinen. Katsotaanpa löytyykö Jompalle vielä jostain valkoinen kuuppa… (kuvakaappaus omaisen FB-sivulta).

Tässä vielä Veiterä P11:n tuloslistaa ja maalareita…:

P11 - Porvoon pöytäkirja

Tässä huolellista turnausdokumentaatiota: Oula, Paavo, Joonatan, Niilo ja Janne ovat tulevaisuuden pelaajia – kuten koko joukkue!

 

-Bandytoimitus, Porvoon kirjeenvaihtajan tiedoista…