Veiterä P11 taas turnauskakkonen

Mikkelissä lauantaina 25.1. pelattu P11-osaturnaus päättyi tuloksellisesti pieneen pettymykseen, kun Kampparit/valk hinasi itsensä tasoihin ja lopulta maalin voittoon jättäen Veiterän turnauskakkoseksi.

Sarjamuotoisessa turnauksessa tasapelillä olisi Veiterälle irronnut turnausvoitto. Mutta peli on peliä ja taas Veiterän epäonneksi yksi Kamppareiden superjunnu, Daniel Hyvärinen ratkaisi ottelun kotijoukkueelle.

Veiterä lähti turnaukseen hieman vajaamiehisenä ja ilman mainiota maalivahtiaan sairastapauksen vuoksi. Päivän ensimmäisessä ottelussa WP 35 kaatui varsin tasaisen pelin jälkeen 6–4, toisessa pelissä napattiin voitto Kampparit/mustasta numeroin 8–5. Kolmannessa otelussa JPS jäi Veiterän jyrän alle numeroin 17–0.

Viimeisessä pelissä Veiterä oli kuskin paikalla lähes loppuun saakka. Kun maalipaikoista ei mene ylärimaa tai tolppaa lähemmäs niin tappio ja turnauksen kakkossija tuli. Se oli kuitenkin vajaamiehiseltä Veiterä-junnuilta – ja yhdellä vaihtopelaajalla – hieno suoritus!

Turnauksen tsempparipelaajana palkittiin Veiterästä maalivahtikomennuksen saanut Vili Mielonen, joka torjui läpi turnauksen vailla virheitä. Kamppien ykkönen oli tietenkin Daniel Hyvärinen. Veiterän kokoonpanossa kaikkiaan 160 minuuttia jääpalloa urakoivat Hugo, Johannes, Jonne, Otso, Oula, Tuomas, Vili ja Ville-Veikko.

Illan jo hämärtyessä pelattiin P11SM-osaturnauksen viimeiset pelit Hännin kentällä, Mikkelissä (kuva: VeiteräP11/mediatiimi).