Veiterällä vahva edustus P19-maajoukkueessa

Kaikkiaan kuusi Veiterän pelaajaa on nimetty P19-maajoukkueen tarkkailuryhmään. Mukana ovat aiemmissa ikäkausimaajoukkueissa rutinoituneet, tutut nimet.

Keskiviikkona 11.10. päävalmentaja Jouko Turpeenniemen nimeämä ryhmä on varsin laaja. Tarkkailuryhmässä on 7 maalivahtia ja 37 kenttäpelaajaa. Pelaajia on kaikkiaan 13:sta seurajoukkueesta. Merkittävää on, että ruotsalaisseuroista on nimetty 13 pelaajaa – opiskeluvaihto naapurimaahan on tässä ikäluokassa entistä tavallisempaa. Ja onpa mukana myös norjalaispelaaja Jesper Bergersen, joka edusti Suomen kaksi vuotta sitten P17-maajoukkueessa. Laajan ryhmän nimeäminen jatkaa loogisesti aiemmin 99-00-ikäluokassa ollutta ideologiaa.

Veiterän osalta mukana ovat tutut nimet: mv Jere Oravuo ja kenttäpelaajat Jaakko Kyllönen, Tuukka Loikkanen, Kalle Pesonen, Topi Pesonen sekä Kerkko Äikäs. Kaikki kuusi harjoittelevat Veiterän edustusjoukkueen mukana.

P19-maajoukkueen tarkkailu tiivistyy joulukuun alun (8.–10.12.) testi- ja tarkkailuleiriin. Kauden päätähtäimenä ovat Norjan Drammenissa pelattavat ikäluokan MM-kisat 26.–28.1.2018.

Linkki Liiton uutiseen

Veiteräväki toivottaa seuran mj-nuorille ja samalla koko P19-mjn ryhmälle tsemppiä kauteen!