Veiterälle Cup-hopeaa

Loppiaisena 6.1.2021 pelattu Suomen Cupin finaali osoitti, että Akilles on tällä hetkellä potkun-pari edellä Veiterää. Akilles puolusti Cup-mestaruutta ja voitti hyvissä olosuhteissa pelatun finaalin numeroin 6–1. Veiterä onnittelee Cup-mestaria ja muistuttaa samalla, että kausi jatkuu vielä…

Porvoossa pelattu finaalipeli nähtiin myös Akilleksen Youtube-kanavalla. Ottelun voi katsoa tästä linkistä

Veiterän kannalta peli alkoi hieman murheellisesti kun Denis Sadakov – joka on kieltämättä hyvin vaarallinen maalipyssy – onnistui jo pelin ensiminuutilla. Taukonumerot, 2–0, saatiin kulmasta kun Veiterän ryysi ei aivan saanut peitettyä Jugi Nordströmin lyöntiä.

Veiterän päävalmentaja Tero Nieminen oli analyyttisellä mielellä pelin jälkeen:

– Akilles puolusti koko ottelun ajan hyvin ja Veiterällä oli haasteita päästä maalipaikoille. Saimme kyllä kulmalyöntejä, mutta tällä kertaa niistä ei saatu onnistumisia. Pallonhallinta oli Veiterällä pääsääntöisesti lähes koko ottelun. Voidaan sanoa, että 75min ottelu oli ns. maalinpeli

Toiselle puoliajalle luisteli sisuuntunut Veiterä. Varsinkin toisen jakson alku oli vahva:

– No kyllä vain. Varsinkin toisen jakson alku 20 min oli Veiterältä vahvaa prässäämistä, jolloin luotiin myös Veiterän parhaat maalipaikat. Akilles oli odotetun vaarallinen vastahyökkäyksissään, etenkin ottelun loppupuolella, kun nostimme enemmän pelaajia hyökkäyksiin. Akilles oli tehokkaampi ja ansaitsi voittonsa, totesi Nieminen.

Akilleksen Rasmus Kettunen ja Sadakov kuitenkin tekivät ottelussa maalit ja näin voitto varmistui kotijoukkueelle. Veiterän kavennusmaalin iski lisäajalla Antti-Juuso Ropo kulmurin tuloksena, syötön antoi Tero Liimatainen. Onnittelut voittajalle.

SCF:n ottelupöytäkirja

Bandyliiga jatkuu kotipeleillä

Veiterä jatkaa Bandyliigaa nyt viikonloppuna kahdella kotipelillä: perjantaina 9.1. Kisapuistoon tulee Savon jääpalloylpeys WP 35, joka avasi voittotilinsä loppiaisena Botnian kustannuksella. On mielenkiintoista nähdä mitä heidän uusin Venäjä-hankinta Aleksei Primozskin tarjoaa vieraiden peliin. Ottelua voi seurata Veiterän Youtube-kanavalta klo 18:50 alkaen.

Bandyliigan otteluohjelmaa on muokattu nopealla aikataululla ja lauantaina 10.1. pelataan Veiterä – HIFK klo 15. Myös tämä ottelu välitetään kotiyleisölle Youtube-kanavan kautta. Hifki nappasi edellisessä kotipelissään tasuripisteen Kamppareilta ja kilpipaidat ovat vahvistuneet Ruotsin-apu Patrick Backmanilla sitten viime näkemän.

Sarjapelit siis jatkuvat ja Veiterän tähtäimessä on kirkas kevät ja matka etenee hyvää  vauhtia.

Bandytoimitus