Veiterän Luistelu- ja jääpallokoulu alkaa – Ilmoittaudu mukaan!

Veiterän perinteinen Luistelu- ja jääpallokoulu järjestetään talvella 2016–17 Kisapuiston tekojääradalla. Tämän kauden osalta Luistelu- ja jääpallokoulu alkaa 2.12.2016. Koulua pidetään perjantaisin klo 17:30. Tervetuloa reippaan luisteluharrastuksen pariin!

Luistelu- ja Jääpallokoulu aloittaa toimintansa perjantaina 2.12.2016 klo 17:30. Paikkana on Kisapuiston tekojäärata. Kouluaika on pääsääntöisesti perjantai, klo 17:30 ja vuoro kestää tunnin. Luistelukoululaisille on varattuna pukuhuone numero #2.

Osallistumismaksu koko kaudelta on 50 euroa. Se kattaa vakuutuksen, koulupaidan ja Veiterän jäsenmaksun sekä Luistelu- ja jääpallokoululaisen lisenssin.

Ilmoittautumisen voi tehdä etukäteen sähköisesti osoitteeseen veiterary[at]pp.inet.fi. Kerro vapaamuoisessa viestissä lapsen nimi ja ikä (syntymävuosi) sekä vanhempien / huoltajan yhteystiedot. Linkki ilmoittautumiseen myös tästä

Luistelu- ja jääpallokoulun järjestelyistä vastaa Veiterän Juniorijaosto ja koulun rehtorina toimii kokenut pedagogi ja jääpallopersoona Jarmo Kyllönen.

Kauden aikana edistyneimmät lapset voivat siirtyä mukaan Veiterän nuorimpien joukkueiden JUNNUBandy-toimintaa, lue lisää tästä

Tervetuloa Luistelu- ja Jääpallokouluun!

l-jajpk