Veiterän nuoria maajoukkueiden tarkkailuryhmissä

Veiterästä on valittu edustava joukko nuoria lahjakkuuksia ikäkausimaajoukkueiden tarkkailuryhmiin. Mukana on kaikkiaan kahdeksan pelaajaa, jotka kolkuttelevat edustuspaikkaa P19-, P17- ja P15-maajoukkueisiin ensi kaudella.

Jääpalloliitto on julkaissut P19- ja P17-maajoukkueiden tarkkailuryhmät kauden 2015-16 osalta. P19-maajoukkueen (1997-98) listalla ovat Veiterän Matias Lehtonen ja Pyry Kunnas. Molemmat kuuluivat viime kaudella MM-hopeaa voittaneeseen 17-vuotiaiden kisajoukkueeseen.

Linkki liiton P19-uutiseen

P17-maajoukkueen tarkkailuryhmään on nimetty kaikkiaan viisi lappeenrantalaista: Riku Ikävalko, Jaakko Kyllönen, Kalle Pesonen, Topi Pesonen ja Kerkko Äikäs. Kaverit kuuluivat toissakaudella MM-hopeaa voittaneeseen 15-vuotiaiden maajoukkueeseen ja he ovat olleet mukana 99/00-pelaajien Johdatus Jalopeurapolulle -projektin leirityksissä jo useamman vuoden. Etelä-Karjalalla on vahva edustus P17-tarkkisryhmässä, sillä mukana ovat myös lahjakkaat imatralaiset Jere Oravuo (mv), Ville HämäläinenTuukka Loikkanen ja Etelä-Suomen vahvistus Samuli Sakko. Karjalasta kajahtaa!

Linkki liiton P17-uutiseen

Vielä kun muistetaan mainita, että P15-vuotiaiden maajoukkueprojektin tarkkailuryhmään on jo viime vuonna nimetty Veiterää edustava Samppa Äikäs, niin lista on Veiterän osalta valmis…

Linkki 01/02-maaajoukkueen projektisivulle

Veiterä ry toivottaa kaikille jääpallon ystäville, yleisölle ja tukijoille oikein hyvää kesää ja Juhannusta!

Muistetaan vielä takavuosien kesäbiisin sanat: ”Sommaren är kort, hösten kommer snart…” eli bandykausi lähenee vääjäämättä.

-Bandytoimitus