Veiterän U12-joukkueet lohkovoittoihin SM-osaturnauksessa

Kisapuistossa nähtiin lauantaina 8.1.2022 hieno junnujääpallopäivä U12-SM-osaturnauksessa.

Kaikkiaan 12 joukkuetta kahdessa eri lohkossa pelasivat pitkän päivän aamusta iltaan kahdella tekojään kentällä.

Olosuhteet olivat huippuhyvät aamun pienen lumisateen jälkeen. Veiterän molemmat joukkueet jatkoivat hyviä otteita voittamalla omat lohkonsa.

Haastesarjassa Veiterä voitti seuraavasti: Narukerä/valk 7-0, Akilles 6-1, JPS/sin 5-0, WP/musta 6-1 ja Kampparit/valk 7-1. Maaliero oli 31-3. Se kertoo paljon sekä sen, että joukkue olisi voinut pelata tasokkaasti myös kilpasarjassa. Joukkueen Tsemppari-pelaajana palkittiin maaliseppo Anton Zavarzin.

Kilpasarja pääsi pelaamaan lähes ykkösnyrkillä ja tulos oli hyvä vaikka pelillisissä asioissa on aina parannettavaa. Saldona oli voitot: Narukerä 14-0, Botnia 11-0, WP 35/kelt 4-0, JPS/pun 8-2 ja Kampparit/musta 14-2.

Kolmas ottelu WP 35:ttä vastaan oli turnauksen odotetuin, kahden erinomaisen, vaikkakin hieman erityyppisen, joukkueen kohtaaminen. Ensimmäinen puolisko oli maaliton hyvistä maalipaikoista huolimatta. Toisella puoliajalla Veiterän Vili Mielonen ampui kulmasta pallon maaliviivan yli. Se ei WP 35:n mukaan ollut maalissa. Osumasta WP 35:n peli hieman sekosi ja Otso Toivanen teki yhden riistosoolon sekä loppuminuuteilla Oula Mihl kaksi peräkkäistä sooloa. Näin tiukka kamppailu päättyi Veiterän 4-0 voittoon. Veiterän Tsemppari-pelaajana palkittiin syntymäpäiväsankari Jonne ”DJ” Rikkinen.

Turnaus sai joukkueilta kiitosta, jota voi tässä jakaa koko järjestelytiimille. Hieno bandypäivä Kisapuistossa – peli on parasta!

Kuvassa Veiterän U12 -kilpalohkon joukkue kovan kisapäivän jälkeen.

 

*  *  *