Veiterän U12-joukkueet tylyjä vieraita Viitaniemessä

JPS:n järjestämä U12 SM-osaturnaus pelattiin Viitaniemen tekojäällä, jonka täysin uusi pukuhuone- ja huoltorakennus mainion jääpallosään lisäksi antoi turnaukselle hienot puitteet. Veiterän U12-joukkue oli ilmoittautunut turnaukseen taas kahdella joukkueella, Vihreä näytti suunnan haastelohkossa ja Valkoinen suorastaan tylytti vastustajia kilpasarjassa.

Veiterän U12/valkoinen turnauspelin puoliajalla. Kuva: Veiterä U12-organisaatio.

Veiterä/vihr voitti kaikki pelit: JPS/sin 11–0, Narukerä/valk 12–0, OLS/kelt 7–2 ja Kampparit/valk 9–3. Maaliero siis 39–6, tylyhkö setti. Joukkueessa pelasivat: Teemu Haimila (mv), Tuomas Haimila, Onni Koikkalainen, Veeti Keskitalo, Eliel Pekkola, Jonne Rikkinen ja Paavo Tolska. Joukkueen tsempparipelaajaksi valittiin Jonne Rikkinen.

Myös Veiterä/valk voitti kaikki pelit: JPS/pun 14–0, Narukerä/pun 12–0, OLS/sin 16–0 ja Kampparit/musta 16–0. Maaliero siis 58–0 ja kun huomioidaan, että Kampparit/musta teki lohkossa seuraavaksi eniten maaleja, yhteensä 14, niin Veiterän voidaan todeta pelanneen ”väärässä sarjassa”.

Valkoinen joukkue pelasi kokoonpanolla 1+6 eli Heppu Iitiä (mv), Vili Mielonen, Asla Mihl, Oula Mihl, Nikita Osipov, Otso Toivanen ja Jere Vaittinen. Veiterä valkoisen tsempparina palkittiin Jere Vaittinen, joka ikänsä puolesta voisi pelata vielä kaksi seuraavaa kautta U12-sarjassa. Joukkue oli kokonaisuudessaan erinomainen mutta kun tilastoja tulkitaan niin kaksi peluria pelasi tuloksellisesti ylitse muiden, keskikentän moottorit Oula Mihl ja Otso Toivanen. Seuraavaksi Veiterän U12-joukkueet pelaavat lauantaina 8.1.2022 Kisapuistossa kotiturnauksessa. Oulunkylään suunnataan la 15.1.2022, jos koronapandemia ei estä innokkaiden pelimiesten jääpallopelejä.

Peli on parasta!