Veiterän U12 luomuna liikkeellä

Mikkelin Hänskissä pelattiin U12M-osaturnaus su 18.12. Monen joukkueen kokoonpanot olivat minimaaliset flunssa-aallon kurittaessa Suomenselkää.

Myös Veiterä oli liikkeellä kapealla rosterilla. Tällä kertaa luomuna kiekkopoikien loistaessa poissaolollaan. Ensimmäiseen peliin vastaan kovahko HIFK, joka oli liikkeellä myös hivenen siipirikkona. Alku murheellinen: 12 min ja taululla 0–4. Sen jälkeen joukkueen ”vanhukset” Eliel Pekkola ja Veeti Keskitalo nostivat pelin tasoihin, mutta HIFK löi vielä yhden ja voitti 4–5.

Toisessa pelissä JPS teki 2 maalia ekalla puolikkaalla. Eliel toi Veiterän maalin päähän, mutta JPS teki loppuun yhden ja vei pelin 3–1.

Kolmannessa pelissä erittäin kova OLS takoi viiteen minuuttiin 0–4, tauolla 0–5 ja loppulukemat 0–13 ei jätä selittelylle sijaa. Neljälle OLS:n pojalle hatullinen maaleja, se kertoo myös OLS:n leveästä tasosta.

Viimeinen peli oli Botniaa vastaan ja siinä päästiin lähelle voittoa, kiitos peliasenteen ”Kaikki Hänskille”. Eliel teki hatullisen mutta se ei aivan riittänyt, 3–3-tasuri 30 minuutin pelin jälkeen.

Veiterä jäi kilpalohkon hännäksi mutta osoitti sitkeyttä ja venymistä. Pari pelaajaa olisi tarvittu lisää, jotta voittojakin olisi kairattu. Veiterän maalisuhde oli 8–24 kun ylivoimaisesti paras OLS takoi 41–1.

Mikkelin U12SM-osaturnauksen tulokset

Maalivahti Minttu Kankaanpää oli Veiterän paras ja ansaitsee jokaisesta pelistä tsemppari-palkinnon. Veiterän joukkueessa pelasivat maalivahti-Mintun lisäksi Jessica Kietäväinen, Elieli Pekkola, Veeti Keskitalo, Pave Tolska, Jonne Rikkinen ja Teemu Haimila.

Loppiaisena Kisapuiston kotiturnaus

U12-joukkue pukee seuraavan kerran peliasun päälle loppiaisena 6.1.2023 Kisapuistossa. Kotiturnaukseen saapuvat vieraaksi ainakin Akilles, Vesta ja WP sekä JPS kahdella joukkueella.

Turnaus pelataan kahdessa lohkossa. Tervetuloa seuraamaan pienten pelimiesten ”kärkikisuja”.

Peli on parasta!

 

*  *  *