Verhelä ja Lehtonen maanjoukkueen mukaan Ruotsiin

Parin vuoden koronatauon jälkeen käynnistyvä kansainvälinen jääpallotoiminta starttaa Ruotsin A- ja U21-maajoukkueiden ja Suomen A-maajoukkueiden turnaus- ja leiritapahtumalla Nässjössä lokakuun puolivälissä.

Lappeenrannan Veiterä on vahvasti edustettuna leiriryhmässä. Kaikkiaan Veiterä-taustaisia pelaajia on ryhmässä seitsemän pelaajaa: Topi Peuhkuri (mv, Vetlanda BK), Santtu Nurmi (Vetlanda BK), Aleksi Seppänen (IFK Motala), Tero Liimatainen (Frillesås BK) ja Tuukka Loikkanen (Nässjö IF).

Nykyisestä Veiterän edustusjoukkueesta mukaan on kutsuttu Matias Lehtonen ja Ere Verhelä.

Matias Lehtonen (keskellä) hyökkää lokakuussa Jalopeura-paidassa kohti Ruotsin maajoukkueiden maalia. Kuva viime kaudelta Kampparit-ottelusta (VMH Productions).

Myös Veiterässä pelanneet ja uransa nousukiitoon nostaneet Tuomas Liukkonen (Kampparit) ja Emil Fedorov (Vetlanda) ovat eteläkarjalaiselle jääpalloyleisölle tuttuja nimiä Kisapuiston kotikentältä.

Verhelä, joka palasi tälle kaudelle kasvattajaseuraan Bollnäs GIF:stä ja Lehtonen ovat Veiterän tämän kauden avainpelaajia ja maajoukkuekutsu kertoo hyvästä valmistautumisesta alkavaan kauteen. Muutenkin suuri Veiterä-pelaajien määrä kertoo edustusjoukkueessa tehdyn työn ja valmennuksen laadusta ja Veiterän asemasta suomalaisessa jääpallotoiminnassa.

Tästä linkistä pääsee lukemaan Jääpalloliiton uutisen asiasta ja sen liitteenä olevaan pelaajalistaan.

 

*  *  *