Voittopeli myös Jyväskylässä

Veiterä jatkoi hyvää alkukautta voittamalla JPS:n lauantaina numeroin 7-0. Ennakkoon oli tiedossa, että JPS on uudistunut voimakkaasti, mutta tuollaista ylivoimaa ei ollut arvattavissa. Jyväskylässä otettiin käyttöön samalla uusi katettu katsomo. johon sanotaan mahtuvan 500 katsojaa. Hienoa!

JPS-pelistä merkityksellisen teki se, että kaikki maalit merkittiin eri pelurille. Veiterän tehomiehenä hääri Tomi Hauska, joka saalisti maalin lisäksi neljä syöttöpistettä.

Jipsin haasteena oli paitsi uudistuneen joukkueen lisäksi kovasti kapea rosteri ja kotijoukkue pääsi peliin vain kahdella vaihtopelaajalla. Veiterällä riitti vauhtia koko pelin ajan ja 0-3 päättyneen ensimmäisen jakson jälkeen ottelu ratkesi lopulta viimeisen 20 minuutin aikana, jolloin Veiterän tehokas koko kentän pelaaminen jauhoi tarvittavat lisämaalit.

Veiterän kausi jatkuu ensi viikonloppuna kotipeleillä LRK Torniota ja OLS:aa vastaan. Lauantaina punnitaan vahvistuneen LRK:n kyvyt haastaa Veiterä kotona. Sunnuntaina nähdään kuinka kovin junnupelaajavoittoinen OLS pysyy Veiterän tahdissa.

Tuosta viikonlopusta alkaakin kotipelien putki ja Veiterän seuraavat viisi Bandyliigaottelua pelataan Kisapuistossa. ”Putki” huipentuu Tapaninpäivän perinteiseen Derbyotteluun Kamppareita vastaan.

Näin Viitaniemessä:

14 min / 0-1 / J. Hauska (T. Hauska)
20 min /0-2 / Loikkanen (Lehtonen)
25 min / 0-3 / Verhelä (T. Hauska)
Tauko
71 min /0-4 / V. Hauska (T. Hauska)
78 min / 0-5 / T. Hauska
83 min / 0-6 / Lehtonen (K. Pesonen)
87 min / 0-7 / Ragulin (T. Hauska)

Mainittakoon, että Veiterän maalilla pelasi Saku Herranen, joka nappasi kauden ekan nollapelin.

JPS-mediassa ottelusta raportoitiin näin

Bandytoimitus