Veiterän Suomisarja-joukkue

 

Ss_2014-15_logot
Suomisarja on Suomen jääpalloliiton alainen valtakunnallinen ja toiseksi korkein jääpallon sarjataso Bandyliigan alla. Sarjaa on pelattu vuodesta 1931 asti. Kaudella 2015-16 Suomisarjan mestaruudesta mittelee kahdeksan joukkuetta; HIFK, Kampparit, Vesta, Lennex, UIFK, Veiterä, JPS ja Kampparit P21.

 

Suomisarja tarjoaa tasokkaan mahdollisuuden pelata ja harrastaa jääpalloa niin kehittyville junioreille kuin aktiivisille pelaajille, jotka ovat joko päättäneet uransa Bandyliigassa tai eivät syystä tai toisesta pelaa enää bandyliigassa.

Suomisarja ja Ss Veiterä on myös oiva paikka uusille jääpallon kokeilijoille – kovakuntoisille luistelukoneille tai vaikkapa pehmeä kätisille jääkiekkokynäilijöille tai kaukalopalloa vääntäneille  – pelaajille, jotka tykkäävät saada kerran pari viikossa hikeä pintaan ja päästä jauhamaan pukukopissa legendaa.

Emme ole mikään salaseura, johon liitytään kutsusta, vaan mahdollisuus ihan kaikille; harjoitteluun ja pelaamiseen – kaikille jääpallosta kiinnostuneille. Mukaan voi tulla myös pelkästään joukkueen treeneihin ja jos tai kun intoa piisaa, niin jokaiselle on aina paikka auki sarjaa pelaavassa joukkueessa.

 

Veiterän Suomisarja -joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki!

Veiterän Suomisarja -joukkueen toimintaan ja joukkueen omille sivuille pääset tästä.

 

The Old School Bandy – we will play forever…

 

Veiterä kopioSuomisarja-kuvavinjetti