Liitto muutti päätöstään: Veiterä–Kampparit -peli pelataan

Veiterän ja Kamppareiden välinen ottelukärhämä sai uuden käänteen maanantaina 2.1.2023. Aiempi päätös kumottiin ja mikkeliläisille tuomittu 0–5 -luovutusvoitto pyyhitään pois tuloslistoilta.

Jääpalloliiton hallitus teki siis maanantaina 2.1.2023 uuden päätöksen Veiterä–Kampparit-ottelun osalta. Joukkueita tiedotettiin päätöksestä tänään tiistaina. Pelille etsitään kalenterista uusi ajankohta.

Veiterän puheenjohtaja Ilkka Japola toteaa asian saamasta käänteestä seuraavaa:
– Sekavasta tilanteesta päästiin kuitenkin urheilulliseen päätökseen. Uusi ottelupäivä ilmoitetaan lähiaikoina.

Vielä ei tiedetä, minä päivänä Veiterän kotipeli Kamppareita vastaan pelataan. Asiasta tiedotetaan hetimiten, kun pelipäivä ja alkamisaika on tiedossa. Seurat pyrkivät löytämään uuden otteluajan piakkoin. Asiasta tiedotetaan Veiterän verkkosivuilla ja Facebookissa.

– Onneksi jääpalloliiton liittohallitus ymmärsi korjata virheen ja teki uuden päätökseen. Nyt katsotaan eteenpäin, toteaa Veiterän manageri Ana Peuhkuri.
– Nyt on pelaajien vuoro päästä pelaamaan ja yleisö pääsee katsomaan peliä, sehän se tässä on tärkeintä.

Linkki Jääpalloliiton uutiseen

HIFK kohdataan keskiviikkona

Päävalmentaja Tero Nieminen valmistaa joukkuetta tämän viikon Hifki-peliin:
– Kyllä, tänään tiistaina ja huomisen aamupäivän aikana tiedetään, millainen joukkue saadaan iskukykyiseksi keskiviikkoillaksi.
– Mietimme tarkasti sitä, että toipuminen paitsi koronasta myös influenssasta ottaa aikansa. Lopullinen joukkue ilmoitetaan paria tuntia ennen peli, sanoo Nieminen ja tähdentää pelaajien terveyttä ja toipumisaikoja, jotka ovat yksilöllisiä.

Tämäkin ottelu on siirretty aiemmalta ajankohdalta, jolloin Hifkin kotikenttä Braku ei ollut vielä pelikelpoinen. Nyt tiedot Helsingin Kalliosta kertovat, että kenttä on hyvässä kunnossa ja peli päästään pelaamaan. Säätiedotus lupailee keskiviikkoillaksi pääkaupunkiin poutaista pakkassäätä.

Veiterälle keskiviikon ottelu on tärkeä ja pisteet kiinnostavat varmasti myös punapaitoja. Näin Nieminen ennakoi keskiviikkoillan panosta:
– Kaikki joukkueet tarvitsevat pisteitä ja meidän pitää saada paras teho irti joukkueesta.
– Pelimme on parantunut kaiken aikaa ja siihen voi olla tyytyväinen, että varsinkin puolustuspeli on parantunut. Siinä olemme aivan sarjan kärkitasoa.
– Palloista pelaamista voimme vielä parantaa kauden aikana. Myös pelipaikoissa tapahtuneet muutokset vaikuttavat pelin rakentamiseen ja siihen millaisia ratkaisuja viimeisellä kenttäkolmanneksella saadaan aikaan.
– Hifkistä tiedämme kovana maalintekijän Aku Ojasen ja kokenut Patrik Huber on aina vaarallinen. Myös Tuukka Järvisen kanssa meidän pitää olla tarkkana. Hifki toki tunnetaan myös hyvänä puolustavana joukkueena, tietää Nieminen.

Keskiviikon jälkeen Veiterä kohtaa sunnuntaina 8.1. kotikentällä JPS:n. Ottelu keskisuomalaisia vastaan alkaa kello 13. Tervetuloa kannustamaan Veiterä voittoon!

Bandytoimitus
Päivitetty 16:05, lisätty linkki Jääpalloliiton uutiseen