Nuoret

Veiterä tarjoaa jääpallon harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille. Ota rohkeasti yhteyttä, tule mukaan ja ole veiterä!

Veiterän nuorisotoiminta on tavoitteellista, urheilullista ja pitkäjänteistä. Veiterä on maakunnan menestynein jääpalloseura ja toimintamme tähtää uusien jääpalloikäluokkien kehittämiseen – aina edustusjoukkueeseen saakka.

Veiterässä jääpallo on monelle pelaajalle ns. ykköslaji talvellla ja kesän aikana he harrastavat monipuolisesti urheilua jääpalloa tukevien kesälajien parissa. Hyvin tavallisesti jääpalloilijat harrastavat kesällä jalkapalloa, pesäpalloa tai vaikka yleisurheilua. Jääpallo tukee lapsen ja nuoren monipuolista liikuntaharrastusta läpi vuoden.

Joukkueiden ja harrastajaryhmien vetäjien yhteystiedot on ilmoitettu joukkueiden omilla alasivuilla.

JUNNUBandy – Jääpallon iloa nuorimmille ikäluokille

Juniroritoiminnassa jääpallon voi aloittaa nuorimpien junioreiden peleissä. Seuran JUNNUBandy-toiminta tarjoaa luistelun ja pelaamisen riemua alle 11-vuotiaille lapsille.

Veiterän JUNNUBandy-toimintaan ovat tervetulleet kaikki 2010 ja sen jälkeen syntyneet tytöt ja pojat. JUNNUBandy kokoaa yhteen pienten lasten luistelukoulutoiminnan, 10-6 -vuotiaiden toimintaa ja P11-junnujen pelitoimintaa.

JUNNUBandy-toimintaan kuuluvassa luistelu- ja jääpallokoulussa vanhemmat juniorit rehtorin kanssa opastavat pienimpiä pelimiehiä luistelun saloihin.

 

Veiterän ikäkausijoukkueet P10 – P11 – P13 – P15

P10-joukkueeseen kuuluvat pääosin 2010 syntyneet pelaajat. Joukkue on tulevalla pelikaudella 2019-2020 myös P11-joukkueen haastajajoukkue.

P11-ikäluokka on aloittanut harjoittelun syyskuussa. Nuorimmassa peli-ikäluokassa pelaavat 2009 (ja 2010) syntyneet lapset. Kenttä on ns. junnukenttä (poikittaiskenttä) ja kentällä on maalivahdin lisäksi kuusi kenttäpelaajaa (1+6). Joukkue osallistuu neljään SM-osaturnaukseen ja kausi huipentuu SM-lopputurnaukseen.

P13-nuoret ovat syntyneet 2007-08. He pelaavat lyhennetyllä kentällä, jossa on 1+8 pelaajaa. P13-joukkue osallistuu ikäluokan SM-sarjaan, jossa pelataan kahdessa lohkossa ja sarjaan kuuluu pakollinen väliturnaus (ottelut toisen lohkon joukkueita vastaan) ja SM-finaaliturnaus, joka huipentaa kauden.

P15-ikäluokan (s. 2005-06) joukkue pelaa isolla kentällä ja luvassa on koko maan kattava SM-sarja. Lisätietoja joukkueen omilta sivuilta.

 

Tervetuloa mukaan Veiterään!

Pelissä mukana: