P19mj-uutisia: Veiterästä 7 pelaajaa leirille!

Suomen P19-maajoukkueen joulukuun leirille Jyväskylään on nimetty seitsemän Veiterä-taustaista pelaajaa. Ryhmässä kaikkiaan on 28 kenttäpelaajaa ja neljä maalivahtia.

Veiterästä leirille on nimetty maalivahti Jere Oravuo ja kenttäpelaajat Pyry Kunnas, Jaakko Kyllönen, Kalle Pesonen, Topi Pesonen sekä Ruotsissa tällä kaudella palloilevat Matias Lehtonen (Edsbyn) ja Kerkko Äikäs (Nässjö). Perinteisesti vahvaa nuorisotyötä tekevästä JPS:sta leirille on nimetty viisi ja esimerkiksi Akilleksesta neljä pelimannea.

P19-leiri tulee olemaan hyvin pelipainotteinen. Leirillä muodostetaan kaksi pelaavaa joukkuetta, jotka pelaavat yhteensä kolme peliä keskenään sekä lisäksi lauantaina 10.12. JPS:aa vastaan puoliajan per joukkue. Lisäksi maajoukkuevalmentajat Mika Hyppönen ja Jari Kettunen pitävät huolellisia ottelu- ja palautepalavereja varsin paljon.

Joukkue valmistautuu tällä leirillä P19MM-kisoihin, jotka pelataan tammikuun viimeisenä viikonloppuna Venäjän Syktyvkarissa. Jyväskylän leiritapahtuma on siis oivallinen paikka antaa näyttöjä mielenkiintoiselle Komin tasavaltaan suuntautuvalle pelimatkalle…

Tästä Liiton uutiseen ja koko pelaajalistaan

syktyvkar-googlemaps

Kauas on pitkä matka. MM-kisapaikka sijaitsee Komin tasavallassa, noin 1000 km Moskovasta koilliseen. (Kuva: GoogleMaps)

Veiteräväki onnittelee nuorisoa leirivalinnoista ja toivottaa tsemppiä alkavaan kauteen ja tietysti leirille…!

-Bandytoimitus