Ennakko: JPS-pelistä on tulossa tasainen vääntö

Veiterällä on jäljellä kaksi kotipeliä: perjantaina kohdataan JPS ja sunnuntaina Narukerä. Tiukka viikonvaihde on luvassa ja varsinkin perjantain ottelusta voidaan odottaa tiukkaa vääntöä.

Veiterä on jo varmistanut runkosarjan ykköspaikan, joten paineet ottelussa ovat kokolailla jyväskyläläisten harteilla. Heille on tyrkyllä sarjan kakkospaikka, jolla on merkitystä kotiedun kannalta loppupeleissä – toki jos Veiterä etenisi finaaliin, niin loppuottelu pelataan Kisapuistossa.

Joukkueet kohtasivat keskiviikkona Viitaniemessä ja tulos oli tuolloin selvä, Veiterästä tehomiehinä häärivät Emil Fedorov (3 maalia) ja Tomi Hauska (2 maalia). Tämä todettiin myös punapaitojen viileässä otteluraportissa. JPS pelasi keskiviikkona ilman Mikko Rytköstä ja saapa nähdä onko Ryde tervehtynyt vieraspelimatkalle.

Ottelu alkaa klo 18:30 – paikalle kannatta tulla ajoissa ja välttää jonottaminen lippukopilla.

Oma Säästöpankin pankkikorttia näyttämällä sisäänpääsy on maksuton.

Sunnuntaina on runkosarjan viimeinen kotipeli Narukerää vastaan. Parhaimmillaan porilaiset ovat esittäneet aggressiivista ja suoraviivaista peliä – sunnuntai-iltapäivänä sitten nähdään riittääkö ote sarjakärkeä vastaan. Ottelu alkaa sunnuntaina klo 13. Tuon pelin jälkeen seurojen P21-joukkueet kohtaavat omassa sarjapelissään.

Oma Säästöpankin kummipelaaja Aleksi Seppänen kertaa keskiviikon ja ennakoi perjantain JPS-peliä seuraavasti:

Bandytoimitus