Liimatainen ja Peuhkurit ehdolla MM-kisoihin

Jääpallon MM-kisajoukkueen tarkkailuryhmä on julkaistu männäviikolla. Kuten tarkkaavaisimmat ovat huomanneet, niin listalla on kolme pelaajaa Veiterästä.

Hyvät otteet Bandyliigassa on vakuuttanut päävalmentaja Antti Parviaisen siitä, että liigan maali- ja pistekunkku Tero Liimatainen on nostettu erityistarkkailtavien pelaajien joukkoon. Samoin maalivahti Topi Peuhkuri on vahvasti ehdolla kisajoukkueeseen. Topi oli M21-maajoukkueen kantavia voimia aiempien talvien arvokisoissa ja nyt on hyvä mahdollisuus murtautua aikuisten miesten karkeloihin.

Jääpallon A-maajoukkueen runkoryhmään kuuluu myös pelintekijä Eetu Peuhkuri, joka on kahden Ruotsissa vietetyn jalostusvuoden jälkeen palannut hallitsemaan kotimaan sarjan keskikenttää. Eetu pelasi onnistuneet pelit itsenäisyyspäivän aikoihin neljän maan turnauksessa, jossa Suomi kamppaili tasurin Venäjää vastaan ja voitto Norjan.

Eetu Peuhkuri (kuva: Patric Huittinen/VMH).

 

Tero Liimatainen (kuva: Patric Huittinen/VMH).

 

Topi Peuhkuri (kuva: Patric Huittinen/VMH).

Tammikuun aikana tiedetään lopullinen MM-kisaryhmä. Maailmanmestaruudesta pelataan Siperian perukoilla, Habarovskissa. MM-kisat katkaisevat kotimaan sarjan ajalla 29.1-4.2.2018.

Tästä vielä Liiton uutiseen, jossa on listattu koko tarkkisryhmä. Huomionarvoista on, että neljästä maalivahdista kolme pelaa Suomessa ja kenttäpelaajistakin 40 % on Bandyliigasta. Kertoisiko tämä siitä, että kotimaisen sarjan taso on nousussa…

‒Bandytoimitus