Tuttu jääpallonimi STARK Firmabandyn voittajaksi: Peuhkuri

Keskiviikkona 13.2. oteltiin Kisapuistossa jo neljäs STARK Firmabandy -turnaus, josta on muodostunut Etelä-Karjalaan mukava työpaikkojen välinen tyky-tapahtuma. Vuoden 2019 Firmabandy-tapahtuma vietiin läpi hyvissä olosuhteissa ja voittajaksi selviytyi Peuhkuri Oy:n ryhmä.

Tällä kertaa tapahtuman aikataulu oli aiemmista vuosista hieman tiiviimpi illan Bandyliigan takia ja mukaan oli kelpuutettu kuusi joukkuetta, jotka kisaisäntä oli asetellut kahteen about tasavahvaan lohkoon. Kaikille joukkueille tarjoutui päivän aikana kolme matsia. Lohkovoittajat etenivät finaaliin, kakkoset pronssipeliin ja pelattiinpa myös sijoitusottelu.

Päivä osoitti, että tapahtumalle on kysyntää ja Kisapuiston tekarilla nähtiin maukkaita tilanteita ja jännitystä. Firmabandyn hengessä ottelut pelattiin hyvässä hengessä ja Bandytoimituksen tietoon on tullut vain yksi sijoiltaan mennyt olkapää.

Finaalissa kohtasivat lohkonsa puhtaalla pelillä voittaneet Evälahti ja Peuhkuri. Molempien joukkueiden otteissa nähtiin rakentavaa peliä ja viileää viimeistelyä. Jännittävien vaiheiden jälkeen finaali kallistui Peuhkurille numeroin 3–0.

Pronssipelissä kohtasivat Granlund ja Impa, joista jälkimmäinen – myös omaksi yllätyksekseen – nousi lohkokakkoseksi. Impa nappasi pronssit rankkarikisan jälkeen luvuiin 3–2. Renta/Pallas ja STARK pelasivat oman sijoitusottelunsa. Tuttu tuomarikaksikko Buuri–Perälä urakoi koko iltapäivän.

Finaalijoukkueet Evälahti (keltainen) ja Peuhkuri (sininen).

Kisajärjestäjä oli loihtinut Veiterä-talolle maittavat kisaeväät ja jälkipelit jatkuivat myös Bandyliigan puolivälieräottelun katsomossa…

Veiterä kiittää osallistujia ja toivottaa kaikille pelureille mukavaa kevätkautta. Ensi kaudella uudelleen!

Bandytoimitus