Katso haastattelu: Eetu Peuhkuri Brobergiin

Kuten pitkin kevättä on arveltu, niin nyt uutinen Eetu Peuhkurin siirtymisestä Elitserieniin on varmistunut. Eetu kirjoitti Brobergin kanssa yksivuotisen sopimuksen. Oheisessa haastattelussa Eetu pohtii omaa rooliaan tulevassa joukkueessa ja omia tavoitteittaan tulevalle kaudelle. Ja antaapa Eetu myös nuorille muutaman hyvän neuvon omaa uraa ajatellen…:

Eetu Peuhkuri on paljasjalkainen, neljännen polven jääpalloilija Lappeenrannasta. Hyvät esitykset maajoukkueessa ja MM-Habarovskissa ja kotoisessa BL:ssa toivat paikan Elitserieniin. Mainio esimerkki eteläkarjalaisille nuorille!

Broberg/Söderhaminin kotisivulla valmentaja Svenne Olsson arvostaa Eetun roolia kovana työmiehenä, joka tekee kovasti hommia koko joukkueen eteen.

Broberg saakin Eetusta hyvän vahvistuksen keskikentälle. Näyttöhaluja Eetulla varmasti riittää ja Veiteräkasvatilla on tähtäimessä luoda uraa Elitserienissä.

Veiterän Bandytoimitus pyrkii tavoittamaan Eetun aivan lähipäivinä vielä haastetteluun, joten seuraa sivuja!

Veiteräväki toivottaa Eetulle lycka till ja seuraamme jatkossa vihreäpaidosta länsinaapuriin muuttaneinen pelimiesten otteitta sivuillamme.

-Bandytoimitus