Veiterän Äikäs ja Hämäläinen P15-maajoukkueeseen

Veiterän Samppa Äikäs ja Elmeri Hämäläinen on nimetty Suomen P15-joukkueeseen Ruotsia vastaan pelattaviin tuplamaaotteluihin.

Perinteiset 15-ikäisten Ruotsi-ottelut pelataan 4.-5.2. Helsingissä ja Tukholman Solletunassa. Tuplapelejä edeltää päivän leirijakso Helsingissä.

Joukkueeseen valitut Samppa ja Elmeri ovat tuttuja pelikaverita ja useamman vuoden takaa, pojat ovat tahkonneet suomalaisia kenttiä Veiterän ja Pasan peleissä jo kolmen vuoden ajan. Viime viikonlopun hyvät otteet Veiterä-paidassa P15-väliturnauksessa takasi paikat maajoukkueessa – ja tulevana viikonloppuna kaverukset kamppailevat P17-peleissä Pasan väreissä Kisapuistossa: lauantaina 21.1. kohdataan HIFK (klo 18) ja sunnuntaina 22.1. kahdesti OLS (klo 10:30 ja klo 15:00).

Tuplamaaotteluiden tulosseurantaa voi tarkkailla LiveScoren ja Elitrapportin kautta.

Nuorten Projekti 01/02 jatkuu kevättalvelle, maaliskuun loppuun, kun Suomen 01- ja 02-ikäiset suuntaavat Uljanovskiin ottamaan mittaa venäläisistä joukkueista. Tuntuma kansainvälisiin peleihin on tärkeää ja ikäluokan maajoukkueprojektissa tehdään määrätietoisesti töitä pelaajakehityksen kannalta.

Samppa Aku EeHoo

Samppa Äikäs (vas.) ja Elmeri Hämäläinen (oik.) saivat väliinsä OLS:n Aku Sarkkisen Pasa P17-pelin jälkeen. Kolmikko, yhdessä muiden valittujen kanssa, edustaa Suomen P15-kaksoismaaottelussa Ruotsia vastaan helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Linkki Liiton uutiseen

Veiteräväki onnittelee Samppaa ja EeHoota valinnasta maajoukkueeseen!