9. Veteraanien Maailman Cup

Lappeenrannan Veiterä järjestää yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa järjestyksessään jo yhdeksännet veteraanijääpalloilijoiden ”OldBoys” -maailman cupin. Veteraanit iskevät yhteen Kisapuistossa 21.–23. marraskuuta.

Tapahtumaan on isäntäjoukkueen lisäksi ilmoittautunut yhdeksän muuta joukkuetta. Pelaajia on mukana Suomesta, Ruotsista, Venäjältä, Kazakstanista ja tällä kertaa myös Ukrainasta. Kuten tunnettua veteraaniurheilu on itäisessä naapurissamme kovasti arvostettua ja jälleen tapahtumassa nähdään kovakuntoisia ryhmiä Krasnojarskista, Murmanskista, Moskovasta…

Ottelut alkavat torstaina 21.11. ja alkulohkojen pelit saadaan päätökseen perjantai-iltana. Lauantaina 23.11. pelataan sijoitusottelut ja tapahtuma huipentuu finaalipeliin, joka alkaa Kisapuistossa klo 16:00.

Samalla Kisapuisto valmistautuu alkavaan jääpallokauteen ja edustusjoukkueen osalta Bandyliigaan. Veiterä aloittaa liigapelit la 22.11. vieraspelillä Mikkelissä. Ensimmäiset kotiottelut ovat la 30.11. ja su 1.12., jolloin Kisikseen saapuvat pohjoisen pojat Torniosta (LRK) ja Oulusta (OLS).

Tervetuloa nauttimaan ikämiesjääpallon vauhdista – ja huumorista!

Veteraanien maailman cupin 2019 otteluohjelma (suomeksi)

Schedule of the Old Boys 2019 (English)

Turnauksen tuloksia ja sarjatilannetta voi seurata jääpalloliiton LiveScore-tulospalvelun kautta.

OldBoys-tapahtuman tukijat: