Ere Verhelä palaa Veiterään

Veiterän edellisvuosien menestysjoukkueen avainpelaaja, Ere Verhelä tekee Ruotsin kokemuksen jälkeen paluun Veiterään.

Kaksi SM-kultaa ja nipun muita arvomitaleja Bandyliigassa saalistanut Ere Verhelä on tärkeä lenkki ensi kauden Veiterän edustusmiehistössä. Hänen sopimuksensa kattaa jääpallokauden 2022–23.

Kahden edelliskauden kauden aikana Verhelä nousi Suomen A-maajoukkueen miehistöön. Saavutus on kova – kun huomioi sen, että Ere on edustanut koko jääpallouransa Veiterää. Pelikokemus Ruotsissa saa häneltä napakan analyysin:
– Peli on Ruotsin pääsarjassa paljon nopeampaa ja monipuolisempaa. Se opettaa.
– Oma pelaamiseni on varmasti kehittynyt sen suhteen, miten eri tilaisiin voi reagoida. Iso merkitys on myös siinä, miten eri pelitilanteita voi lukea nopeammin, Verhelä pohtii.

28-vuotias Verhelä tahkosi Bollnäs GIF:in miehistössä 33 ottelua Elitserienissä. Puolustavassa roolissa viihtyvä Ere sai tililleen tehot 3 + 3. Tulevasta kaudesta Veiterässä ja roolistaan Verhelä on vielä vaitonainen, mutta toteaa yks’kantaan, että tavaramerkki on tallella:
– Kyl mie palloja vieläki syön, jos ei muuta…

Veiterän edarin treenikausi on alkamassa ja se tiedetään, että jääpalloilijan kesäkausi on ns. pitkä. Kysymykseen siitä, joko joukkuetreenit polttelevat mieltä, aina sanavalmis Verhelä tyytyy toteamaan tähän malliin:
– No meidän pitkä ”kesä” on eessä ja ei nyt vielä ainakaan liikaa polttele. Pitää malttaa vielä ja reenaaminen tiivistyy kauden lähestyessä…

Veiterä toivottaa Ere Verhelän lämpimästi takaisin kasvattajaseuran miehistöön!

–Bandytoimitus
Kuva: VMH Productions