Gratsev: otamme vielä yhden askeleen ylöspäin

Veiterämedia tapasi maanantai-iltana edustuksen päävalmentaja Valeri Gratsevin sekä hyökkäyspään pelaajan Kalle Pesosen. Molemmat lähtevät luottavaisin mielin kohti lauantain Bandyliiga-finaalia.

Pesonen: Rennosti mennään, vaikka pientä jännitystä on

Tällä kaudella läpimurron Bandyliigan terävimpään kärkeen tehnyt Kalle Pesonen odottaa finaalia innolla. Ilmassa on mitä ilmeisimmin pientä jännitystä, mutta se kuuluu asiaan:

Gratsev: Kaikki pelaajat tietävä, että 100 % suoritus ei riitä

Päävalmentaja Valeri Gratsevin mukaan koko joukkueelta odotetaan lauantaina 110-120-130 prosentin onnistumista. Joukkue tiedostaa tämän asian erittäin hyvin.

Joukkueen tavoitteena oli finaaslipaikat niin Suomen Cupissa ja Bandyliigassa ja nyt on syytä ottaa vielä yksi askel eteenpäin, että mestaruus saadaan takaisin Lappeenrantaan:

– Presiis, maha ei ole vielä täynnä!

Gratsev painottaa, että keskittyminen on oltava täysin pelissä – yhtään sekunttia ei saa herpaantua. Finaali eroaa sarjapelistä ja ennen muuta pelattaessa kultamitaleista vanhoja ei enää muistella vaan fokus on kokonaan tässä ottelussa:

Veiterän mediatiimi tekee tiedusteluretkiä edarin treeneihin kuluvan viikon aikana ja välitämme joukkueen valmistautumistunnelmia www-sivujen ja facebookin kautta finaaliviikon aikana.

–Bandytoimitus, kuvaus ja editointi: VMH/Patric