Harmillinen takaisku: Suomen Cup on peruttu (taas)

Juuri edustusjoukkueen johdolle tulleen tiedon mukaan Suomen Cupin Jyväskylän alkulohkon pelit tulevalta viikonvaihteelta on peruttu.

Syynä perumiseen on marraskuinen lämpöaalto, joka pyyhkii loppuviikon ajan Etelä- ja Keski-Suomen yli. Viitaniemen jääareenaa oli valmisteltu jo viime viikolla Suomen Cupia varten, mutta mahdottomalle sääilmiölle ei mahdeta Jyväskylässäkään mitään.

Ennakkospekulaatioissa on pohdittu sitä, että viiden joukkueen Cup-ottelut pelataan Bandyliiga-pelien yhteydessä. Nyt sitten vain tsekkaillaan sarjaohjelmaa, että kaikki Lappeenrannan… siis Varkauden… eli Jyväskylän lohkon pelit saadaan toteutettua ennen pe 6.1.2023 Cup-finaalia. Varmaankin.

Kisapuiston horisontista lämpöaalto on hyvin huolestuttava. Tiedot edarin kopilta tietävät kertoa, että Kisiksen jäädytys aloitettaisiin tulevan viikon maanantaina. Aika näyttää. Sarja-avaus olisi Kisapuiston kotipelien osalta tiedossa pe 25.11., jolloin viime kauden finaalivastustajan Akilleksen olisi määrä tulla Lappeenrantaan.

Toivottavasti nousuviikon kelit ovat sellaiset, että Veiterän varsinainen sarja-avaus pystytään pelaamaan Varkaudessa perjantaina 18.11.

Veiterämedia seurailee Liiton tiedottamista, ja täältä lisätietoa asiaan.

-Bandytoimitus